Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.18
Annons


veckansnews18

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

estelle

Estelles första framträdande
På Valborgsmässoafton gjorde Sveriges yngsta prinsessa, Estelle, sitt första liveframträdande inför det svenska folket. Morfar Kungen fyllde 66 år och det lilla barnbarnet stal showen helt från födelsedagsbarnet. Det här var ju ett bra genrep inför dopet den 22 maj! 

cameron

Diaz korta hår var ett misstag
I början av året visade Cameron Diaz upp en ny, väldigt kort frisyr. Nu – flera månader senare – avslöjar hon för Jay Leno att det hela var ett misstag! Och värsta av allt var att det var Camerons väninna som höll i saxen…
– Jag sa att jag bara ville ta en liten bit och helt plötsligt såg jag ut såhär. Jag började gråta direkt, jag kände mig så sårbar. Att som kvinna bli av med sitt hår, herregud… och min väninna började också gråta, berättar Cameron.

jessica

Jessica och dottern mår bra
Efter vad som kändes som världens längsta graviditet födde Jessica Simpson äntligen dottern Maxwell Drew i en lyxsvit i LA den 1/5. Hela familjen Simpson har blivit fullständigt förälskade i den lilla flickan och både hon och Jessica mår bra.

beckham

Victoria och David pussades i ”kiss cam”
När det äkta paret David och Victoria Beckham tittade på basket i LA hamnade de i ”kiss cam” och blev tvungna att dela med sig av en ovanlig kyss. David skrattade åt situationen men Victoria (som ibland anklagas för att ha svårt att visa känslor) blev märkbart generad.

scarlett

Scarlett fick en stjärna
I veckan fick skådisen Scarlett Johansson äntligen en egen stjärna på Hollywood Walk of Fame. Stjärnan var väldigt glad och hade hela familjen på plats som stöd. Den nya pojkvännen syntes inte till men däremot fick Scarlett en puss av kollegan Jeremy Renner efter ceremonin… 

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
17 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar