Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.2
Annons


veckansnews2

De hetaste nyheterna från veckan som gått!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

beyonce

Baby Blue Ivy Carter är här
Årets (och kanske världens) mest kända bebis är här. Superduon Beyoncé och Jay-Z fick sitt första barn – dottern Blue Ivy Carter – den 7 januari på Lenox Hill Hospital i New York. Beyoncé födde naturligt och kallar förlossningen för ”känslosam” och ”oerhört fridfull”. Och med tanke på stället Blue Ivy föddes på så är det kanske inte så konstigt. Cirka sex sjukhusrum byggdes om till två lyxiga sviter så att stjärnparet skulle ha det så bra som möjligt under dotterns födelse. Bara någon dag senare gjorde den lilla flickan sångdebut i pappas nya låt ”Glory” och slog rekord som den yngsta personen som tagit sig in på Billboard-listan. I låten avslöjar Jay-Z att paret tidigare drabbats av missfall och att Blue Ivy gjordes i Paris.

timberlake

Förlovnings-boom
En riktig förlovnings-boom har slagit ner i Hollywood den senaste tiden. Justin Timberlake och Jessica Biel har efter förra årets uppbrott äntligen bestämt sig för att dela sina liv med varandra. Justin friade till Jessica under deras årliga resa till Montana med en specialgjord ring. Även Drew Barrymore (som har varit gift två gånger tidigare) har fått en ny ring på fingret. Pojkvännen Will Kopelman friade under julledigheten. Ryktet säger att Halle Berry och Olivier Martinez också har gått och förlovat sig, paret har dock inte bekräftat nyheten än.

siennamiller

Sienna Miller är gravid
Skådisparet Sienna Miller, 30, och Tom Sturridge, 26, ska bli föräldrar för första gången. En vän till paret, som har varit tillsammans i ungefär ett år, säger att de är väldigt lyckliga över tillskottet och att de inte har några planer på att gifta sig i dagsläget.

brad2

Brad Pitt skadad när han räddade dottern
När Brad Pitt, 49,  äntrade röda mattan i veckan visade han upp en ovanlig accessoar – nämligen en käpp. Stjärnan skadade sitt knä i en halkolycka när han bar yngsta dottern Vivienne ner för en backe.
– Det var antingen Vivienne eller jag som skulle få ta smällen. Men det var inte så farligt, det vara bara en gammal man som halkade, säger Brad om olyckan.

mollysims

Molly Sims gravid
Nygifta skådisen Molly Sims, 38, och maken Scott Stuber gjorde en bebis på bröllopsresan.
–  Jag är fullkomligt överlycklig, det finns inga ord som kan beskriva den här känslan, säger Molly som blir mamma för första gången.

elinnordegren

Nordegren river sitt lyxhus
Svenska Elin Nordegrens nya lyxhus i Florida är numera ett minne blott. Tvåbarnsmamman köpte villan för hela 83 miljoner kronor i mars förra året men i veckan rev hon ner hela stället. Huset, som var byggt på 20-talet, skulle inte stå pall för dagens stormar och var dessutom fullt av termiter. Att bygga ett helt nytt hus var mer ekonomiskt lönsamt än att renovera det. Och godhjärtade Elin skänkte allt som gick att rädda i huset till välgörenhet.

kardashian

Khloe inte en Kardashian?
Är yngsta systern Kardashian inte en Kardashian? Två av avlidne Robert Kardashians exfruar säger i tidningen Star att Robert var osäker på om han verkligen var Khloes pappa. Khloes mamma Kris Jenner förnekar bestämt ryktet och Robert själv har skrivit på många dokument som visar att han är Khloes biologiska far.
–  Att ni har mage att nämna min pappas namn på det här sättet. Ni borde skämmas. Jag låter många saker passera men det här är riktigt lågt. Ni äcklar mig, skriver Khloe på Twitter.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar