Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.20
Annons


veckansnews20

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

jennifer

Jennifer Lopez världens mäktigaste
Förra året blev Jennifer Lopez utsedd till världens vackraste kvinna. Och inte har hon fått en sämre utmärkelse i år – tidningen Forbes har nämligen utsett henne till världens mäktigaste kändis 2012! På andra plats hamnade Oprah Winfrey och på tredje plats Justin Bieber. Grattis!

diane

Diane Kruger kickstartar Cannes-festivalen
Den 65 upplagan av filmfestivalen i Cannes är i full gång. Diane Kruger invigde den första dagen genom att göra storstilad entré i en utsökt, mintgrön klänning från Giambattista Valli Couture. Håll utkik på Chic.se för fler bilder på festivalens vackraste klänningar!

robkristen

Kristen vill göra ny film med Rob
Kristen Stewart och pojkvännen Robert Pattinson har precis avslutat de sista omtagningarna av den sista ”Twilight”-filmen men Kristen längtar redan efter att göra en ny film med Rob.
– Jag längtar verkligen efter att göra en till film med Rob. Jag tycker att vi är ett bra team men nästa film vi gör tillsammans måste vara löjligt ambitiös. Men jag skulle älska att jobba med honom igen.

tomcruise

Vad hände här, Tom Cruise?
En av veckans störa snackisar är  Tom Cruise rockiga fotografering för W Magazine. Där är han iklädd tajta skinnbyxor och med bar överkropp täckt av tatueringar. Tom föreställer sin ”Rock of Ages”-karaktär Stacee Jaxx. Men luktar det inte ändå lite 50-årskris, Tompa?

charlize

Charlize: ”Jag hade inga tänder förrän jag var 11”
Charlize Theron är en av världens vackraste kvinnor men nu avslöjar hon att hon inte kunde le under hela sin barndom.
– Jag hade inga tänder förrän jag var 11 år. Jag hade gulsot när jag var liten så all antibiotika gjorde att mina mjölktänder ruttnade. Det var tufft att ta skolkort utan tänder, berättar stjärnan.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar