Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.21
Annons


veckansnews21

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

estelle

Prinsessan Estelle är döpt
Den 22 maj döptes Sveriges nya lilla prinsessa Estelle i Slottskyrkan i Stockholm. Den stolta mamman, kronprinsessan Victoria höll en känslosam bön till sin dotter. Och två ganska oväntade gäster dök upp – prinsessan Madeleines pojkvän Chris O’Neill och prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist. Chris som flugit in från New York såg lite jetlaggad ut och vackra Sofia sken som sol.

diane

Dyrt halsband förlovningsgåva till Diane?
Diane Kruger och pojkvännen Joshua Jackson befinner sig i Cannes och i onsdags passade de på att åka över till Monaco. Där ropade Joshua in ett halsband för 325 000 kronor till Diane. Det började genast spekuleras i att halsbandet i själva verket var en förlovningsgåva men det visade sig vara osant. Ja, varför skulle Diane vilja ha ett halsband istället för en ring?

kimkanye

Kim & Kanye myser i Cannes
De flesta stjärnor åkte till filmfestivalen i Cannes för att visa upp sin nya film eller nya galaklänning. Men Kim Kardashian och pojkvännen Kanye West åkte dit för att visa upp sin kärlek! Paret har pussats och kramats framför kamerorna hela veckan för att vara säkra på att ingen missar att de är kära i varandra. Uppfattat!

megan

Megan Fox gravid
Ryktet som CHIC rapporterade om i våras visade sig stämma – Megan Fox, 26,  är gravid. Det är hennes och maken Brian Austin Greens första barn tillsammans. Megan har ännu inte visat upp sin gravidmage men enligt källor beräknas bebisen födas redan i slutet av sommaren. Grattis!

elin

Elin Nordegren i bikini skapade rubriker
Intresset för Elin Nordegren håller i sig. Det blev nyligen känt att hon är singel igen efter att ha avslutat sitt förhållande med pojkvännen Jamie Dingman. I dagarna visade den vackra svenskan upp sig i bikini i Miami och det blev en av de mest lästa kändisnyheterna i USA den här veckan!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar