Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 23
Annons


veckansnews-23

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

miley

Miley Cyrus förlovad
Miley Cyrus, 19, och Liam Hemsworth, 22, har förlovat sig! Paret har varit tillsammans i tre år och enligt Mileys familj (som är överlyckliga över nyheten) är Liam Mileys livs stora kärlek. Grattis till det unga paret!

drew

Drew Barrymore har gift sig
Den 2 juni gifte sig Drew Barrymore med pojkvännen Will Kopelman. Drew bar en Chanel-klänning designad av självaste Karl Lagerfeld. Ceremonin hölls på Drews egen baksida i Kalifornien. Och som om bröllopet inte vore nog så väntar ju paret dessutom sitt första barn tillsammans!

taylor

John Mayer: ”Jag blev bortgjord av Taylor Swift”
I dagarna har Taylor Swift fått sig en känga av expojkvännen John Mayer. I en ny intervju berättar John (som är känd som något av en player) att han kände sig helt bortgjord av Taylors låt ”Dear John” där den unga sångerskan sjunger ”Don’t you think I was to young to be messed with?”.
– Det var en riktigt låg sak att göra, jag förtjänade inte det! Hon ringde inte mig, hon mejlade inte ens. Jag fattade ingenting, säger John.

gisele

Gisele är gravid igen
Det är en väldigt liten bebismage än så länge. Men efter några veckors spekulationer har nu en nära vän till Gisele Bündchen nu bekräftat att supermodellen väntar sitt andra barn tillsammans med maken Tom Brady! Deras första son Benjamin är två år gammal.

alex

Dejtar Alexander Skarsgård en Victoria’s Secret-modell?
Vår svenska Hollywoodstjärna Alexander Skarsgård kan ha funnit kärleken igen. Enligt amerikansk press har han något på gång med Victoria’s Secret-modellen Anne Vyalitsyna, 26.
– De flirtar och skickar sms till varandra, berättar en källa.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar