Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.24
Annons


veckansnews24

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

matthew

Matthew fick sin Camilla
Efter sex år och två barn har Matthew McConaughey äktat sin Camilla Alves. Bröllopet hölls i parets hem i Texas inför deras närmaste vänner och familj. Brudgummen bar Dolce & Gabbana och brudens klänning var designad av brasilianska Ducarmo Castelo Branco.

madonna

Madonna visar allt
Megaartisten Madonna, 53, är ute på världsturné och i veckan har hon bjudit på mer än bara skönsång. Allt började i Istanbul där Madonna helt plötsligt drog ner behån och visade sitt högra bröst för publiken. Och som om det inte vore nog drog hon ner byxorna i Rom och visade sin stringklädda rumpa. Och turnén är inte över än, hur ska det här sluta?

miaskaringer

Mia Skäringer fick en son
”Solsidan”-stjärnan Mia Skäringer fick en liten son den 12 juni. Pojken är Mias tredje barn och hennes första tillsammans med sambon Gabriel Lazár, 28. Grattis!

kanye

Inbrott i Kanye Wests hus
Kanye West har haft en tuff vecka. Först startades det falska ryktet att han twittrat en nakenbild av flickvännen Kim Kardashian. Och nu har någon gjort inbrott i Kanyes lyxvilla i LA! Det är ännu inte känt vad som blev stulet men förhoppningsvis inga privata bilder…

alyson

Alyson Hannigan fick en dotter
”How I Met Your Mother”-stjärnan Alyson Hannigan och maken Alexis Denisof har fått en andra dotter. Flickan ska heta Keeva Jane och både mor och dotter mår bra.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar