Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 31
Annons


veckansnews-31

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

kristen

Kristen har flyttat ut
Efter otrohetsskandalen har Robert Pattinson nu bett Kristen Stewart flytta ut ur hans villa i LA. Medan Kristen packade ihop sina saker gömde sig Rob hemma hos vännen Reese Witherspoon. I dagsläget ser det inte ut som att Rob kommer förlåta Kristen men redan den 6 september måste de ses igen för då ska de tillsammans vara värdar för MTV WMAs. Och i höst väntar en gemensam pressturné för den sista ”Twilight”-filmen…

jessicabiel

Jessica Biel har inte börjat planera sitt bröllop
Trots att det ryktas att Jessica Biel och Justin Timberlake ska gifta sig under sensommaren så har Jessica inte planerat nästan någonting inför bröllopet.
– Jag njuter av att vara förlovad. Det känns som att det finns gott om tid, vi behöver inte stressa. Jag älskar att vara förlovad, det är en sådan romantisk känsla och jag vill ha kvar den så länge som möjligt, säger Jessica.

taylorswift

Taylor Swift dejtar en Kennedy
Sångfågeln Taylor Swift har funnit kärleken igen och den här gången är i det i ingen mindre än Conor Kennedy! 18-åriga Conor är barnbarn till Robert F. Kennedy. Taylor har spenderat sina lediga sommardagar hand i hand med Conor vid familjen Kennedys sommarhus i Hyannis Port. Härligt med en sommarförälskelse, Taylor!

oliviamunn

Olivia Munn: ”Jag sliter av mina ögonfransar”
Skådisen och modellen Olivia Munn lever just nu i ett lyckligt förhållande med svenska Joel Kinnaman. Men i en ny intervju avslöjar Olivia att hon lider av trichotillomani – en sjukdom som gör att sliter av sig sitt hår.
– Jag sliter av mina ögonfransar. Det gör inte ont men det är väldigt störigt. Varje gång jag går hemifrån måste jag köpa nya lösögonfransar, säger stjärnan.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


Annons

Laddar