Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.32
Annons


veckansnews32

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

natalie

Natalie Portman har gift sig
Det ryktades redan i februari att Natalie Portman gift sig med Benjamin Millepied då paret gick på Oscargalan med vigselringar. Men det var först den 4 augusti i Big Sur, Kalifornien som paret hade sin officiella vigselceremoni. Den hölls enligt judisk tradition och eftersom Natalie är vegan var även bröllopsmiddagen strikt vegansk. Den vackra bruden bar en kort klänning från Rodarte. Grattis!

katyjohn

Katy Perry hjärta John Mayer
Efter några dejter tillsammans verkar det faktiskt som att Katy Perry är kvinnotjusaren John Mayer nya flamma. Båda har en vild sida och i helgen var de på en fest i Hollywood där de andra gästerna inkluderade en alligator och en känguru.
– De var väldigt söta tillsammans. De agerade som om de varit ett par länge, säger ett ögonvittne.

lilyallen

Lily skippar Allen
Det är många nyheter i Lily Allens liv just nu. Förutom att hon ryktas vänta sitt andra barn har hon nu officiellt tagit sin makes efternamn. Från och med nu kommer hon heta Lily Rose Cooper. Och som om det inte vore nog jobbar hon dessutom på ny musik!
– Det är härligt att jobba i min egen takt och jag är väldigt glad att vara tillbaka i studion.

suri

Föräldrarna gör allt för att skämma bort Suri
Suri Cruise föräldrar ligger just nu i  skilsmässa och både Tom och Katie gör nu allt för att skämma bort dottern. Katie tar med Suri till fina restauranger och museer i New York och Tom kontrar med resor till Disney World. Där fick Suri äran att övernatta i Cinderellas Castle Suite – ett magiskt rum som i vanliga fall inte går att boka. Spännande!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar