Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.34
Annons


veckansnews-34

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

avril

Avril Lavigne förlovad med Chad Kroeger
Vilken överraskning! Det är inte många som visste om att Avril Lavigne och Nickelback-sångaren Chad Kroeger är ett par och nu har Chad friat med en ring värd cirka 2,3 miljoner kronor! Paret, som tydligen dejtat i sex månader, säger att de får varandra att skratta varje dag.

angelina

Vivienne Jolie-Pitt gör skådisdebut
Angelina Jolie och Brad Pitts yngsta dotter Vivienne, 4, har fått en skådespelarroll! Flickan kommer att spela mot sin mamma i filmen ”Maleficent” som är en ny version av ”Törnrosa”. Vivenne ska spela prinsessan Aurora som barn och Elle Fanning har rollen som den äldre Aurora. Spännande!

harry

Prins Harry naken i Vegas
Nu kan prins Harry addera ytterligare en skandal till sin lista. Det som händer i Las Vegas stannar visst inte där om man är en brittisk prins. Efter en festkväll spelade prinsen klädpoker med sina vänner på hotellrummet och Harry förlorade alla sina kläder i spelet. Det hela förevigades på bild som nu har läckts ut över hela världen. Farmor Elizabeth, pappa Charles och brorsan William är nog inte helt nöjda…

gaga

Lady Gaga blir brunette
Lady Gaga byter ju frisyr oftare än vanliga människor byter kläder men nu har hon gjort något ganska så spektakulärt för att vara henne. Hon har inte färgat håret varken, rosa, grönt eller blått utan i en helt naturlig brun nyans!
– Definitely feeling less blond lately and little more progressive brunette. I am LOUIS VUITTON BROWN, skriver hon på Twitter.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar