Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.35
Annons


veckansnews-35

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

tori

Tori Spelling 4-barnsmamma
”Beverly Hills”-stjärnan Tori Spelling födde sitt fjärde barn den 30 augusti. Den lilla sonen Finn Davey föddes bara 10 månader efter att hans storasyster Hattie kom till världen. Grattis!

russell

Russell + Geri?
Russell Brand har inte direkt legat på latsidan sedan uppbrottet från frugan Katy Perry. Nu har han fattat tycke för Ginger Spice Geri Halliwell. Paret ska nyligen ha börjat dejta och enligt Geri har deras själar funnit varandra genom yoga. Spännande!

leann

LeAnn Rimes på rehab
Sångfågeln LeAnn Rimes checkade in på rehab i onsdags – dagen efter hennes 30-årsdag. Anledningen är inte en 30-årskris utan att stjärnan ska lära sig att hantera stress och den ångest hon lider av. En vän till stjärnan säger att ångesten beror på att LeAnn känner att samhället aldrig har förlåtit henne för otrohetsskandalen hon och nuvarande maken Eddie Cibrian var inblandade i i början av deras förhållande.

kate

Kate Hudson: ”Lea är en diva”
Att spela in sex avsnitt av TV-serien ”Glee” har inte varit så roligt för Kate Hudson som hon hade trott. Kate spelar en danslärare till Lea Micheles karaktär och de båda skådisarna har inte direkt fattat tycke för varandra.
– Kate säger att Lea är en diva och en total mardröm att jobba med. En gång när inspelningen blev försenad skrek Lea ”kom igen, jag har andra planer”, säger en källa.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar