Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.36
Annons


veckansnews_36

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

katebosworth

Kate Bosworth förlovad
Strax efter att Kate Bosworth gjorde slut med Alexander Skarsgård hittade hon den rätta. Ett år senare har hennes pojkvän Michael Polish nu bevisat detta med att fria. En lycklig Kate twittrade en bild på ringen med orden ”Det här fotot är taget av min blivande man, vi känner oss verkligen välsignade”.

rihanna

Rihanna klipper av sig håret
Flera Hollywood-stjärnor (Hej, Anne Hathaway och Emma Watson!) har redan gjort det trendiga ”Pixie”-klippet. Senast i raden att skaffa den korta frisyren är ingen mindre än Rihanna. Stjärnan visade upp sin nya snygga look på MTV VMA Awards i torsdags.

onedirection

One Direction vann stort på MTV VMA
Den årliga musiktävlingen MTV VMA gick av stapeln i Los Angeles den 6 september. Det brittiska pojkbandet One Direction kammade hem flest priser – hela tre stycken! Rihanna, Chris Brown och Nicki Minaj fick också gå hem med varsin statyett.

simpson

Jessica Simpson i hårdträning
Under sin graviditet tillät sig Jessica Simpson att äta precis vad hon ville. Innan hon födde dottern Maxwell vägde hon 77 kilo men nu ligger stjärnan i hårdträning för att återfå sin vanliga vikt. För att nå sitt mål har hon gått med i ViktVäktarna.
– Och jag försöker gå minst 14 000 steg om dagen. Jag tror att jag kan klara vad som helst, säger Jessica.

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar