Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.37
Annons


veckansnews37

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

blakeryan

Blake & Ryan gifta
Vilken överraskning! Blake Lively, 25, och Ryan Reynolds, 35, gick och gifte sig i söndags. Paret lärde känna varandra under en filminspelning 2010 (när Ryan var gift med Scarlett Johansson). Bröllopet ägde rum på Boone Hall Plantation (där ”The Notebook” spelades in) utanför Charlestone. Bruden bar en klänning från Marchesa och självklart skor från Christian Louboutin medan brudgummen var klädd i kostym från Burberry. Brudparet hade skrivit egna löften och lovade bland annat varandra att ”få varandra att skratta”. Vi längtar efter att få se bröllopsbilderna!

rihanna

Rihanna hyllar mormor med tatuering
Rihanna har gått och skaffat ännu en tatuering – den här gången i form av den egyptiska gudinnan Isis, precis under brösten. Sångfågeln tillägnar tatueringen till sin mormor som gick bort i somras när Rihanna var i Sverige på Peace & Love.
– Goddess Isis – Complete Woman – Model for future generations – #GRANGRANDOLLY – always in and on my heart #1love, skriver Rihanna på Twitter.

annastephen

Anna & Stephen fick tvillingar…
Det äkta ”True Blood”-paret Anna Paquin och Stephen Moyer har fått tvillingar. Bebisarna föddes några veckor för tidigt men paret har ännu inte avslöjat barnens namn, kön eller födelsedatum. Det är deras första gemensamma barn men Stephen har två barn från ett tidigare förhållande.

babyboom

… och fler Hollywood-bebisar kom också till världen
Det har varit lite av en babyboom i Hollywood i veckan. Supermodellen Adriana Lima och maken Marko Jaric har fått sitt andra barn – en till liten dotter som ska heta Sienna. Och i onsdags föddes Nick och Vanessa Lacheys första barn – en liten son vid namn Camden John. Grattis!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar