Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.38
Annons


veckansnews38

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

rob

Kristen och Rob återförenas
Nu har det gått några månader sedan Kristen Stewart var otrogen mot pojkvännen Robert Pattinson. Sedan dess har Kristen gjort allt för att få Rob tillbaka (allt från offentlig ursäkt till att bli fotad när hon bär hans kläder). Rob har gett Kristen kalla handen – fram tills nu! I dagarna möttes nämligen paret upp i LA för att prata genom sitt förhållande. Och enligt Robs vänner är det troligt att ”Twilight”-stjärnorna kommer återförenas och bli ett par igen!

shakira

Shakira gravid
Sångfågeln Shakira, 35, är gravid! Den lyckliga stjärnan och pojkvännen Gerard Piqué bekräftade nyheten på Shakiras hemsida efter en tids spekulationer:
–  Som några av er kanske vet så är Gerard och jag väldigt lyckliga över att vänta vårt första barn.

kate2

Kate Middleton i ny fotoskandal
Just nu sprids topless-bilder på Storbritanniens blivande drottning Kate över hela världen. Och som om detta inte vore nog så verkar nu den amerikanska tidningen Star ha photoshoppat dit en ”gravidmage” på Kate och satt bilden på sitt nya omslag. Tidningen hävdar att Kate är gravid med tvillingar men på originalbilderna som är tagna nyligen i Singapore ser Kate ut att ha samma figur som vanligt. Hm…

diane

Diane Krugers livsfarliga klänning
Vill man vara fin får man lida pin. Diane Kruger fick mycket uppmärksamhet när hon bar den här klänningen från Dior Couture i Cannes i våras. Men nu avslöjar stjärnan att det var så jobbigt att bära klänningen att hennes pojkvän Joshua Jackson fick rädda henne från den:
– Klänningen var så stor och tight att det tog mig en timme att få på mig den. När jag hade ätit färdigt middagen kunde jag inte andas längre så Josh fick skynda sig med mig in på toaletten och klippa loss mig ur klänningen. Det var helt galet!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar