Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.39
Annons


veckansnews39

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

reese

Reese har fått en son
Reese Witherspoon, 36, har blivit mamma för tredje gången! Den 27 september föddes sonen Tennessee James. Han är Reeses första gemensamma barn med nya maken Jim Toth.
– Reese och maken Jim välkomnade Tennessee James in i sin familj idag. Både mor och barn mår bra och hela familjen är överlyckliga, säger parets talesperson.

beyonce

Beyoncé gravid igen?
Beyoncé och maken Jay-Z blev föräldrar till Blue Ivy i januari och de senaste dagarna har flera amerikanska tidningar börjat surra om att ett litet syskon skulle vara på väg. Enligt ryktet ska Beyoncé ha visat upp en liten babykula men Jay-Z är tydlig med att det inte stämmer.
– Vi ska inte ha barn ikväll, inte om nio månader heller. Inte om 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 eller 9 månader, absolut inte.
Okej Jay, vi tror dig…

sofia

Sofia Vergaras klädmiss på Emmy-galan
Sofia Vergara fick vara med om både bra och dåliga saker under Emmy-galan häromdagen. Hennes TV-serie ”Modern Family” vann pris som bästa komediserie men precis innan Sofia skulle upp på scen hände något väldigt pinsamt. Dragkedjan på hennes Zuhair Murad-klänning gick sönder och Sofia gick runt och visade skinkorna för alla utan att veta om det:
– Min pojkvän tog en bild på mig för att få mig att fatta hur illa det var, för jag fortsatte mingla runt på galan. När jag såg bilden fick jag nästan en hjärtattack, säger Sofia.

justin

Justins svensexa
Justin Timberlake hade en ordentlig svensexa i helgen. Den började i Las Vegas tillsammans med ca 20 vänner och sedan åkte hela gänget vidare till Los Cabos i Mexico för att fortsätta festligheterna. Enligt ögonvittnen tog Justin det lugnt under helgen. Nu är det bara Jessica Biels möhippa kvar så kan vi börja ladda för bröllop sedan!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar