Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.40
Annons


veckansnews40

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

malinakerman

Malin Åkerman gravid
Svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman, 34, och maken Roberto Zincone väntar sitt första barn tillsammans. Paret har varit gifta sedan 2007.
– Syster Malin väntar barn! Jag och Mikaela blir två stolta mostrar, pappa morfar och vi kunde inte vara gladare för våran storasyster, skriver Malins lillasyster Jennifer Åkerman i sin blogg.

anne

Anne Hathaway har gift sig
Skådisen Anne Hathaway gifte sig med Adam Shulman den 29 september i Big Sur, Kalifornien. Bruden bar en vacker tyllklänning med rosa detaljer, självklart specialdesignad av hennes BFF Valentino Garavani. Bröllopet ska ha varit väldigt intimt med endast familj och parets allra närmsta vänner inbjudna. Väldigt få Hollywoodstjärnor och skådis stod på gästlistan. Grattis!

drew

Drew fick en dotter
Drew Barrymore har blivit mamma för första gången! Hon och nyblivna maken Will Kopelman välkomnade en liten dotter den 26 september.
– Vi är stolta över att annonsera födseln av vår dotter, Olive Barrymore Kopelman – frisk, glad och välkomnad av hela familjen, säger paret i ett pressmeddelande.

beckham

David Beckham påkommen i bara kallingarna
Hoppsan, Beckham! Den hunkiga fotbollsstjärnan blev väldigt generad och försökte fly när han blev påkommen av en hel busslast med turister iklädd endast kalsonger! Anledningen att David var så lättklädd var för att han fotade sin nya kampanj för svenska H&M. Men det kanske är bäst att ni försöker hitta en lite mer undanskymd fotolocation nästa gång?

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar