Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.41
Annons


veckansnews-41

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

aniston

Jennifer Aniston visar upp förlovningsringen
Efter två månader som förlovad kvinna har Jennifer Aniston nu äntligen visat upp den stora förlovningsringen hon fått av Justin Theroux! Jennifer har tidigare setts bära en enkel guldring på sitt ringfinger men nu har den alltså ersatts med en stor gnistrande sten. En lycklig Jennifer visade upp ringen när pojkvännen besökte henne på inspelningsplatsen av hennes nya film ”We Are The Millers”.

lindsay

Polis stoppar bråk mellan Lindsay & Dina Lohan
Lindsay Lohan har äntligen börjat få sin karriär på fötter igen men hennes privatliv är fortfarande minst sagt rörigt. I veckan fick polisen rycka ut till Lindsays mamma Dinas hus utanför New York för att sätta stopp för ett stort bråk mellan mor och dotter. Lindsay och Dina hade varit ute och festat hela natten och när de skulle åka hem urartade situationen och ett våldsamt bråk uppstod. En hysterisk Lindsay ringde sin pappa för att få hjälp men han spelade in hela samtalet som nu har läckt till pressen. Trevliga föräldrar du har Lindsay…

mila

Mila Kunis världens sexigaste
Det går bra för Mila Kunis! Hon har funnit kärleken i före detta kollegan Ashton Kutcher, hon är ansiktet utåt för Christian Diors väsklinje och nu har hon dessutom blivit utsedd till världens sexigaste levande kvinna av tidningen Esquire. Inte illa!

alexis

Alexis visar upp nya kärleken
”Gilmore Girls”-stjärnan Alexis Bledel och Vincent Kartheiser har gjort röda mattan-debut och visat upp sin kärlek offentligt för första gången. Paret träffades under inspelningen av succéserien ”Mad Men” och sommarens romansrykten har nu alltså bekräftats.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar