Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.41
Annons


De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

jessica

Nya gravidrykten för Jessica Simpson
Är hon gravid eller inte? Det är frågan som många ofta ställt sig angående Jessica Simpson under 2011 men den här veckan har ryktet eskalerat ordentligt. Det hela började med att Jess, som är förlovad med NFL-spelaren Eric Johnson, lämnade flygplatsen LAX i en pösig svart tröja och höll en stor väska för magen. Jessicas talesperson har inte velat kommentera ryktet den här gången, så kanske gömmer det sig något där bakom väskan?

leonardo

Dejtar Leo två australienska modeller?
Trots att det nyss tog slut med Blake Lively tycks Leonardo DiCaprio inte ligga på latsidan när det gäller dejting. Han befinner sig just nu i Australien och spelar in ”The Great Gatsby” och det sägs att inte fattat tycke för inte mindre än två unga australienska modeller – Alyce Crawford, 21, och Kendal Schuler, 20.

beyonce3

Beyoncés gravidmage i fejkdrama
Beyoncé har hamnat mitt i ett bisarrt  fejkgraviddrama sedan hon medverkade i den australienska TV-showen ”Sunday Night HD”. Stjärnan kom klädd i en tajt klänning och just som hon ska sätta sig ner i intervjustolen ser det ut som att hennes gravidmage ”kollapsar”. På nätet skrevs det genast att hon bär en fejkmage och att det i själva verket är en surrogatmamma som bär barnet. Men i september visade Beyoncé upp sin nakna gravidmage i bikini under en solsemester. Vi tippar att hon kommer föda barnet själv i februari.

ashton

Ashton Kutchers älskarinna tar bladet från munnen
Att det är någon form av trubbel i Ashton Kutchers och Demi Moores paradis står klart men att det beror på den unga skönheten Sara Leal, 22, är mer osäkert. Ashtons påstådda älskarinna har nu valt att ”tala ut” i Us Weekly där hon säger att hon och Ashton hade sex med varandra den 24 september, på Ashtons och Demis sexåriga bröllopsdag. Om det ligger någon sanning i storyn återstår att se…

tori

Tori Spelling har fått sitt tredje barn
Tori Spelling och maken Dean McDermott jobbar hårt på att utöka sin familj. I början av veckan föddes parets tredje barn – en liten dotter som ska heta Hattie Margaret. Grattis!

nicolerichie

Nicole Richie visar upp sina nygjorda bröst
Efter  Nicoles solsemester i Mexico i september började ryktet gå att tvåbarnsmamman förstorat sina bröst. Varken Nicole eller hennes talesperson har velat uttala sig om ryktet men flera nära källor bekräftar operationen. Och i dagarna visade Nicole upp sina nya vänner i ett snyggt urringat linne.

katehudson

Kate Hudson har blivit brunett
Det är inte ofta vi får se Kate Hudson i så här mörkt hår men den 11 oktober visade hon upp sig i New York i mörkbrunt lockigt hårsvall. Förändringen beror på inspelningen av filmen ”The Reluctant Fundamentalist”. Snyggt, Kate!

january

Mammaledigheten blev kort för January Jones
Det blev en kort mammaledighet för January Jones som födde sonen Xander den 13 september. Nu är hon och sonen redan på plats för att spela in sin succéserie ”Mad Men”. De är väldigt lyckliga tillsammans men vem som är pappa till den lille är fortfarande en stor hemlighet.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar