Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.42
Annons


veckansnews42

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

megan

Megan Fox har blivit mamma
Det äkta skådespelarparet Megan Fox och Brian Austin Green har blivit föräldrar till sitt första gemensamma barn. Sonen Noah Shannon föddes den 27 september.
– Han är frisk, glad och helt perfekt. Vi är ödmjuka inför att ha fått möjligheten att kalla oss föräldrar till denna vackra själ och jag är Gud evigt tacksam för att jag fick känna detta slags gränslösa och fläckfria kärlek, skriver mamma Megan på Facebook.

timberlake

Justin & Jessica gifter sig i Italien
Justin Timberlakes och Jessica Biels bröllopsfirande pågår för fullt just nu. Det ryktas att paret kommer gifta sig idag (19/10) i södra Italien. Gästerna har flygits in i ett privatplan från Frankfurt och för att hålla allt hemligt in i det sista visste ingen av gästerna vart de skulle resa. Firandet startade redan i onsdags med en middag på stranden följt av ett 10 minuter långt fyrverkeri. Vi väntar med spänning på mer detaljer!

britney

Britneys nya lyxvilla
Popstjärnan Britney Spears har gjort en stor investering i veckan. Hon och fästmannen Jason Trawick har köpt en lyxvilla i Los Angeles för cirka 56 miljoner kronor. Huset har bland annat fem sovrum, sex badrum och en enorm pool.

dakota

Alla blir brunetter
Funderar du på att byta hårfärg? Kändisarna visar att det är brunette som gäller i höst! I veckan har de båda blondinerna Brooklyn Decker och Dakota Fanning visat upp nya mörka hårfäger. Höstigt och snyggt!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar