Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.43
Annons


veckansnews43

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

adele

Adele är mamma
Sångfågeln Adele har blivit mamma! Den 19 oktober föddes hennes och pojkvännen Simon Koncekis första barn – en liten son. Mamma och barn mår bra men stjärnan har valt att inte dela med sig av mer information i dagsläget. Vi väntar med spänning på att få höra hans namn!

justinjessica

Justin fick sin Jessica
Som Chic.se förutspådde förra veckan så har Justin Timberlake och Jessica Biel blivit äkta makar. Paret gifte sig i Italien och Justin sjöng för sin brud under bröllopet. Jessica bar, överraskande nog, en rosa klänning från Giambattista Valli och örhängen värda över 700 000 kr. Jessica heter numera Timberlake i efternamn.
– Det var magiskt, som en dröm. Det är härligt att vara gift. Vigseln var vacker och det var så speciellt att vara omgivna av våra vänner och familjer, säger de äkta makarna.

madde

Madde förlovad igen
En veckans största nyheter blev Prinsessan Madeleine och pojkvännen Chris O’Neills förlovning. Det blev igår (25/10) officiellt att Prinsessan Madeleine ska stå brud nästa sommar. Enligt experter ska ringen som Chris har gett prinsessan vara värd 1 miljon kronor eller mer. Parets förlovning blev snabbt en världsnyhet och många amerikanska tidningar verkar glada över att få in en landsman i det svenska kungahuset.

taylor

Taylor singel igen
Taylor Swift kommer inte bli någon Kennedy. Taylors förhållande med 18-åriga Conor Kennedy blev inget mer än en sommarförälskelse.
– De gick skilda vägar för ett tag sedan. Det berodde bara på långdistansen, det finns inga  jobbiga känslor mellan dem. De mår bra, säger en vän till Taylor.
I veckan släppte Taylor sitt nya album ”Red” där hon sjunger om flera av sina ex-pojkvänner. Nu har hon i alla fall fått nytt material att skriva om till nästa album.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar