Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v. 44
Annons


veckansnews44

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

jessicasimpson

Jessica Simpson erkänner: ”Jag är gravid”
Nu har Jessica Simpson äntligen erkänt det redan uppenbara – hon väntar barn! “It’s True! I am going to be a mummy!”, skrev hon påTwitter i veckan där hon samtidigt la upp fina Halloweenbilder på henne själv, magen och blivande maken Eric Johnson (och ja, bröllopet är uppskjutet tills efter barnet är fött). Grattis, hörrni!

rihanna

Rihannas vecka på svenska sjukhus
Sångfågeln Rihanna har haft en turbulent vecka här i Sverige. I måndags tvingades hon ställa in sin planerade konsert i Malmö på grund av sjukdom och ”allmän utmattning”.
– Jag ber om ursäkt till alla som skulle gå på konserten, jag ville så gärna uppträda för er. Det skulle ha blivit grymt, mycket bättre än att vara sjuk i influensa. Jag är så besviken att jag inte kunde komma, sa Rihanna i ett uttalande.
Dagen efter lyckades hon genomföra en konsert i Globen men, till fansens stora besvikelse, ställde hon in även sin andra Globen-konsert i onsdag. Krya på dig, Rhi-Rhi!

kim-430x286

Kim Kardashian: ”Jag gifte mig inte för teves skull”
Veckans, utan tvekan, största nyhet är Kim Kardashians skilsmässa från nyblivne maken Kris Humphries. I ett öppet brev på sin blogg förnekar nu Kim ryktena att hon bara gifte sig för sin TV-shows skull.
–  Jag gifte mig av kärlek. Jag skulle aldrig spendera så mycket tid på något bara för teves skull. Jag är en hopplös romantiker som vill ha en familj så mycket att jag skyndade in i det här för snabbt, skriver Kim.

hughgrant

Hugh Grant har blivit pappa
Hoppsan! Den ständige ungkarlen Hugh Grant, 51, har gått och blivit pappa på äldre dar. Han har fått en liten dotter och enligt hans talesman är Hugh väldigt lycklig över tillskottet. Han och mamman ska dock bara ha haft ett kortvarigt förhållande med varandra, men de är lyckligtvis vänner.

justinbieber

Men har Justin Bieber också blivit pappa?
Det ryktas att även Justin Bieber, 17, har blivit pappa. Ett 20-årigt fan påstår att hon och Bieber hade sex backstage efter en konsert och det hela resulterade i en bebis. Kvinnan vill nu ha både underhåll och ett faderskapstest av Bieber. Stjärnanhar inte gjort något uttalande om ryktet men skriver ”alla dessa rykten, jag ska fokusera på det positiva, på musiken” på Twitter.

lindsay

Lindsay Lohan skakar galler
Femte gången gillt, Lindsay? Den 25-åriga skådisen har blivit dömd att avtjäna ytterligare ett fängelsestraff eftersom hon inte har skött de uppgifter rätten har gett henne tidigare. 30 dagar i Los Angeles kvinnofängelse står på schemat för Lohan och hon ska vara där redan den 9 november.

reese

Reese gör sig av med olaglig handväska
Reese Witherspoons nya dyra väska från Chloé (25 000 kr!) har visat sig vara olaglig i hennes hemstat Kalifornien. Den är nämligen gjord av skinn från en pytonorm! När djurrättsorganisationen PETA fick reda på det skickade de en film till Reese om hur djuren blir behandlade när väskorna blir till och nu har stjärnan lovat att sluta använda den.

twilight

”Twilight”-trio förevigade
De tre ”Twilight”-huvudrollsinnehavarna Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner har blivit ordentligt hyllade i LA i veckan. Utanför Grauman’s Chinese Theatre fick de föreviga sina hand- och fotavtryck. Och stoltast av alla var Robs föräldrar som hejade på i publiken.

noomirapace

Noomi Rapace tillbaka på röda mattan
Vår svenska Hollywood-stolhet Noomi Rapace har återvänt till röda mattan i veckan och hon har gjort succé! Under en filmpremiär på filmfestivalen i Rom kom hon iklädd en fantastisk röd aftonklänning från Giambattista Valli.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar