Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.46
Annonsveckansnews46

Hetaste kändisnyheterna från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

demiashton

Demi Moore skiljer sig från Ashton Kutcher
Efter månader av spekulationer är det nu över. Demi Moore har bestämt sig för att skilja sig från Ashton Kutcher efter sex år som gifta.
– Det är med stor sorg och tung hjärta som jag har bestämt mig för att avsluta vårt äktenskap. Som kvinna, mamma och fru finns det vissa värderingar jag håller högt och därför har jag valt att gå vidare med mitt liv, säger Demi i ett uttlande.

bradpitt

Brad Pitt i pension vid 50?
I veckan har Brad Pitt, 47, avslöjat att han känner att han har tre år till i sig innan han pensionerar sig från skådespelaryrket. Istället vill han fokusera på sin familj och kanske producera filmer istället. Men bara någon dag efter uttalandet ville han inte riktigt kännas vid en pension vid 50-års ålder.
– Jag vill inte sätta ett exakt utgångsdatum på mig själv… men jag känner ju att det närmar sig.

bradleycooper

Bradley Cooper sexigast i världen
Tidningen People har utsett Bradley Cooper till världens sexigaste man 2011. Anledningen är att han inte bara är snygg – han kan även laga middag, köra motorcykel och prata franska.
– Kul att någon som inte ser ut som en modell kan vinna den här titeln, säger Bradley.

Pete Doherty hemsöks av Amy Winehouse
Rockstjärnan Pete Doherty har lämnat sin lägenhet till London och flytt till Paris eftersom hans döda vän Amy Winehouse spökar hemma hos honom. Han har sett hennes spöke i sitt sovrum och hennes reflektion i fönster och speglar sent på kvällen. Enligt Petes vänner är han så övertygad om att det verkligen är Amy att han inte vågar återvända. Många tror att det är drogerna som spelar Pete ett spratt men hans närmaste vänner sig att han är drogfri just nu.

torispelling

Tori Spellings behag flashade på Twitter
Whoops! Dean McDermott har gjort en rejäl tabbe. Han postade en bild på sin son på Twitter och av misstag råkade hans fru Tori Spellings bara bröst komma med i bakgrunden. Hoppas att Tori (som för tillfället ammar sitt tredje barn) blir bjuden på en rejäl middag ikväll som plåster på såren.

jlo

Jennifer Lopez har hittat ny man
J.Lo verkar redan ha gått vidare från Bradley Cooper. Istället dejtar 42-åringen den 18 år yngre dansaren Casper Smart, 24. I veckan har paret umgåtts flitigt tillsammans. Hoppas att det håller den här gången!

Nikki Reed inte bästis med ”Twilight”-gänget
Nu har ”Twilight”-filmen ”Breaking Dawn Part 1” äntligen haft premiär men enligt Nikki Reed är skådisteamet inte så bra vänner med varandra som man kan tro.
– I början var vi som en stor familj men när första filmen kom ut fick vissa större framgång än andra och då ändrades dynamiken i gruppen. Det är väldigt ledsamt, sa Nikki i en intervju.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar