Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.51
Annons


veckansnews51

De hetaste kändisnyheterna från veckan som gått!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

britney

Britney har förlovat sig
Britney Spears pojkvän Jason Trawick har äntligen friat! Jason friade i Las Vegas (där Britney gift sig en gång tidigare) med en ring värd 615 000 kr!
– Tonight was one of the most magical nights of my life, such an amazing time with my new fiancé and our closest friends and family, skrev Britney på Twitter.

kardashian

Kardashians julkort
Här är TV-familjen Kardashians årliga extravaganta julkort. I år är de satsat lite extra och gjort kortet i 3D-version. Julen är enda tiden på året som familjen stänger av filmkamerorna, går omkring i pyjamas och bara är sig själva – njut av tiden!

ellen

Ellen DeGeneres köper Pitts hus
Ellen DeGeneres och frugan Portia de Rossi gav sig själva en rejält stor julklapp i år. I veckan la de vantarna Brad Pitts gamla lyxvilla i Malibu. Det blir kanske några extra julklappar för barnen Jolie-Pitt i år för huset kostade nämligen 82 miljoner kronor.

justin

Justin Bieber fick inte tro på tomten
Tomten? Vem? Sångfågeln Justin Bieber har aldrig trott på tomten. Anledningen är att hans mamma inte tillät det.
– Mamma ville inte ljuga för mig, så hon berättade sanningen direkt. Men jag avslöjade inget för de andra barnen, jag var snäll, säger Justin.

fergie

Fergie & Josh önskar God Jul
De äkta makarna Fergie och Josh Duhamel önskar God Jul med ett spexigt julkort i år. Och vet ni vad Fergie önskar sig i julklapp? Att parets båda hundar ska lära sig att göra sina behov utomhus…

gerard

Gerard Butlers liv räddat
Gerard Butler
höll på att drunkna när han överraskades av höga vågor under inspelningen av surffilmen ”Of Men and Mavericks” i norra Kalifornien. Som tur var räddades han snabbt av en badvakt och kunde föras i säkerhet utan större skador.

justin2

Har Jessica & Justin förlovat sig?
Under året har Justin Timberlake och Jessica Biel både gjort slut och blivit tillsammans igen och nu ryktas det att Justin friat till Jessica under en semesterresa på en lyxresort i Wyoming. Det vore väl på tiden att de bestämde sig om de vill vara ihop eller inte…

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar