Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter – v.9
Annons


veckansnews9

Veckans hetaste kändisnyheter!

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i kändisvärlden den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste nyheterna från veckan som har gått.

angelinajolie

Angelinas högerben blev kändis
Det var inte Oscarvinnarna som blev den stora snackisen efter galan – istället stal Angelina Jolies högerben all uppmärksamhet. Sexbarnsmamman bar en svart klänning från Versace med en väldigt hög slits och hon gjorde allt för att sticka ut sitt högra ben i alla lägen. Benet har blivit en Internetsensation och har bland annat fått en egen Twitter och photoshopas in i alla möjliga bilder. J.Lo har ju försäkrat sin rumpa, det kanske är dags för Angelina att sätta en extra försäkring på högerbenet nu?

natalieportman

Natalie Portman hemligt gift
När Natalie Portman äntrade röda mattan under årets Oscargala var det inte hennes vackra vintageklänning som väckte mest uppmärksamhet. Istället var det hennes och pojkvännen Benjamin Millepieds ringar som fick all fokus. De var nämligen misstänkt lika vigselringar. Paret har ännu inte kommenterat äktenskapet men deras juvelerare bekräftar att paret är gifta. De fick sonen Aleph tillsammans 2011.

affleck

Ben & Jen fick en son
Nu är inte Ben enda killen i familjen Affleck-Garner längre. Frugan Jennifer födde en son den 27/2 i Santa Monica. Storasystrarna heter Violet Anne och Seraphina Rose Elizabeth – den nya lillkillen fick namnet Samuel. Kanske kommer den stolta pappan raka av sig ”slutspelsskägget” nu när sonen är född?

octavia

Octavias otroliga klänning
Octavia Spencer fick ta med sig Oscar hem från galan i söndags men hon fick också med sig en helt otrolig skräddarsydd klänning. Designer Tadashi Shoji ligger bakom Octavias klänning och det tog hela tio personer och 1 000 timmar för att få mästerverket färdig. Octavia själv kunde inte hålla tårarna borta när hon provade klänningen för första gången. Snacka om en klänning värdig en Oscarvinnare!

umathurman

Uma Thurman gravid
41-åriga skådisen Uma Thurman väntar sitt tredje barn! Hon har sedan tidigare dottern Maya, 13, och sonen Levon, 10, med exmaken Ethan Hawke. Pappa till det lilla sladdbarnet är Umas pojkvän Arpad Busson, 49. Grattis!

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar