Annons

Annons

Veckans hetaste kändisnyheter
Annons


nyheter

Kändisnyheter från veckan som gått.

Har du inte hållit dig uppdaterad på vad som har hänt i Hollywood den senaste tiden? Oroa dig inte! CHIC har sammanställt ett axplock av de roligaste, största och galnaste kändisnyheterna från veckan som har gått.

bradjen

Brad Pitt- och Jennifer Aniston-karusellen fortsätter
Brad Pitt har gjort några osmidiga uttalanden om exfrun Jennifer Aniston den senaste tiden (som till exempel ”mitt äktenskap med Jen var tråkigt”) och nu ryktas det om att han gör allt för att få Jennifer att förlåta honom. Eller åtminstone få det att se ut som att de har lagt ner stridsyxan. In Touch Magazine skriver att Brad har erbjudit att skänka en miljon dollar till en välgörenhetsorganisation som Jen väljer om hon och pojkvännen Justin Theroux ställer upp på en arrangerad bild tillsammans med honom och Angelina Jolie.

katem

Kate Middleton handlar på Topshop
Hon må vara kunglig men det hindrar inte Kate Middleton från att budgetshoppa då och då. I veckan gjorde hon ett besök på Topshop i London och spenderade 1 900 kronor. Vad fick hon med sig hem då? En prickig kjol, ett par guldiga lövörhängen och en koboltblå liten jacka. Snyggt, Kate!

nickcage

Är Nicolas Cage en vampyr?
Det är frågan som många har ställt sig sedan en man la upp ett gammalt foto till försäljning på Ebay. Fotot, som är taget på 1870-talet, föreställer en man som är misstänkt lik Nicolas Cage. Säljaren påstår att fotot är äkta och skriver att han tror att mannen på fotot faktiskt är Nicolas Cage: ”Min teori är skådespelaren Nick kommer att dö vid en viss ålder men att vampyren Nick Cage kommer att leva vidare i en annan del av världen”.

jenniferlopez

Jennifer Lopez köper lyxvilla i the Hamptons
Nyskilda tvåbarnsmamman Jennifer Lopez har tagit på sig spenderarbyxorna i veckan och köpt en lyxvilla i the Hamptons för 128,9 miljoner kronor. Villan, som ligger precis vid havet, har bland annat 7 sovrum, 10 badrum, 7 öppna spisar, teater, gym, bastu, pool, vinkällare och spelrum. Gissar att J.Lo kommer att trivas i nya lyan!

ashtondemi

Har Ashton och Demi en fnurra på tråden?
Är det slut mellan Ashton Kutcher och Demi Moore? Det är inte första gången som det florerar skilsmässorykten kring paret men den här gången rapporterar flera amerikanska tidningar om saker som tyder på att äktenskapet sjunger på sista versen. Den senaste tiden har de levt åtskilda, Ashton i LA och Demi i New York. Tidigare har de ofta skrivit om sin kärlek till varandra på Twitter men nu har det varit tyst sedan länge. Den 24 september var det parets sjätte bröllopsdag men inte ens då var de tillsammans. Dagen innan skrev Demi ett kryptiskt meddelande på Twitter: “When we are offended at any man’s fault, turn to yourself and study your own failings. Then you will forget your anger”. Men Ashton var snabb med att svara och skrev: ”When you ASSUME to know that which you know nothing of you make an ASS out of U and ME”. Än har vi nog inte sett slutet på den här historien.

alexskarsgard

Alexander Skarsgårds nya frisyr nedröstad
”True Blood”-hunken Alexander Skarsgård håller just nu på att spela in sin nya film ”Disconnect” och med den nya rollen följde också en ny frisyr. Den har dock visat sig vara väldigt opopulär efter en omröstning som tidningen People gjorde häromdagen. Hela 56 procent vill att den svenska stjärnan byter tillbaka till sin blonda kalufs.

rachelzoe

Rachel Zoe packar lätt för Paris Fashion Week
Stjärnstylisten Rachel Zoe behöver inte oroa sig över att göra misstaget att komma i samma outfit på mer än en visning under Paris Fashion Week. Hon fyllde nämligen tretton stora resväskor till bredden och tog med sig, till makens stora förtret. ”Rodger is hating me right now”, skrev Rachel på Twitter.

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures


Annons


TAGGAR
2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar