Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Beyoncé ger sig ut på "The Mrs. Carter Show World Tour".

Beyoncé ger sig ut på "The Mrs. Carter Show World Tour".

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

KONSERT:  QUEEN B
Drottning Beyoncé kommer till Globen i Stockholm och spelar den 29 maj. Men den som vill gå (jaaaa!) får hänga på låset när biljetterna släpps nu på måndag klockan 9.00, för det lär bli slagsmål om dem. Efter framträdandet på super bowl är vi nog ganska många som är sugna på att se stjärnan.

TV: FAVORITTJEJERNA
Äntligen börjar SVT sända förra årets mest omtalade tv-serie, Lena Dunhams smarta, roliga ”Girls”. Om du inte redan har bekantat dig med Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna, och deras jobbstrul, relationstrassel och vardagsliv i New York, då har du mycket att se fram emot. På tisdag är det dags!

BIO: SÅNG OCH DANS
Alla fans av sjungande och dansande tv-serien ”Glee” ska rusa iväg till en biograf och se ”Pitch Perfect”. Anna Kendrick, Rebel Wilson och flera andra chic.se-favoriter lyser upp denna musikalbonanza. Och ja, man får sjunga med i biosalongen.

DVD: EN OLÄMPLIG KOMPIS
Okej, så ”Ted” är en grabbig, tramsig och ganska förutsägbar film, men den är faktiskt riktigt rolig också. Och en film om en snäll men omogen kille som är bästis med sin supande, svärande och hårdraggande teddybjörn är det nog inte meningen att man ska ta på så jättestort allvar…

BIO: SKRÄCKMÄSTAREN
Alfred Hitchcock är en legendarisk regissör, men inte ens för honom gick karriären alltid på räls. Den här filmen berättar om inspelningen av klassikern ”Psycho”, och Scarlett Johansson får (i rollen som Janet Leigh) återskapa den berömda duschscenen.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar