Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Lana Del Rey spelar på Annexet i Stockholm 8 april.

Lana Del Rey spelar på Annexet i Stockholm 8 april.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

KONSERT: KARRIÄRKOMETEN
Den som har missat sångerskan Lana Del Rey har troligen bott under en sten det senaste året. Amerikanskan gick från bloggsnackis till front row, reklamkampanjer och en Mulberry-väska i sitt eget namn på nolltid. Den 8 april kan du se henne spela på Annexet i Stockholm, så vill du ha en bilett får du nog ta och fixa det snarast.

FILM: VÅRENS IT-SKÅDIS
Nicholas Hoult var länge mest känd för att han spelade den lille nördige killen som Hugh Grants karaktär blir polare med i ”Om en pojke”. Sen dess har engelske Nick vuxit upp och blivit en tjusig, begåvad och eftertraktad Hollywoodskådis. Han har redan synts i filmer som Tom Fords ”En enda man” och den senaste ”X-men”-filmen, men i vår kommer hans verkliga genombrott med stora roller i filmer som ”Jack the giant slayer” och ”Warm bodies”. Hej då nörd, hallå heting!

DVD: SVENSK FAVORIT
En av förra årets mest kritikerkramade svenska filmer, ”Äta sova dö”, har fått nytt liv, i dvd-hyllan. Och förstagångsskådisen Nermina Lukac har fått idel beröm för sin roll som Rasa, huvudpersonen vars liv vänds upp och ner när hon blir uppsagd från sitt jobb.

MUSIK: UNGTUPPAR
Popmusik med distade gitarrer och sju hinkar fulla med attityd: det är ungefär så de låter, hypade brittiska bandet Palma Violets. Och det gillar vi ju! Deras debutabum ”180” finns ute nu.

BOK: SÅ SKAPAS EN ROCKGUD
Tycker du om att läsa rockbiografier så ska du definitivt skaffa den om brittiska more-is-more-bandet Queens extravaganta sångare, Freddie Mercury. (Bara den där mustaschen gör ju att man fattar att killen var något extra!) Boken skriven av Lesley-Ann Jones finns i pocket nu.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

"Freddie Mercury - den definitiva biografin" av Lesley-Ann Jones.

"Freddie Mercury - den definitiva biografin" av Lesley-Ann Jones.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar