Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Alexandra Dahlström, Marie Göranzon, Helena af Sandeber och Carolina Gynning.

Alexandra Dahlström, Marie Göranzon, Helena af Sandeber och Carolina Gynning.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

”BLONDIE”

Carolina Gynning gör skådisdebut i ”Blondie”, om tre systrar som kommer hem för att fira sin självupptagna mammas 70-årsdag. Tyvärr håller inte filmen hela vägen (historien känns outvecklad och karaktärerna mest som stereotyper), men se den ändå för skådisarna är bra och Carolina gör ett stabilt jobb i rollen som partytjejen Elin.

RIHANNA

Kvaliteten på nyligen sverigeaktuella Rihannas album är imponerande, speciellt med tanke på att hon har gett ut sju album på sju år. Flitigast i klassen, utan konkurrens! Och nya ”Unapologetic” kommer inte att göra några fans besvikna. Ja, förutom det där att hennes misshandelsdömde ex Chris Brown är med på plattan. Obegripligt!

POPHIT

Jag tror inte att jag kliver ut på så värst svag is om jag tippar att duon Numera! kommer att få en hit med ”Varför gör du det med honom?”. Som en uppspeedad Veronica Maggio, fast kille då, och med hårdare dansbeats och lite rap. Typ. Äsch, lyssna själva!

”ARGO”

Den stora snackisfilmen den här veckan är utan tvekan Ben Afflecks spännande, och verklighetsbaserade ”Argo”. Efter hyllade filmer som ”Gone baby gone” och ”The town” befäster ”Argo” ytterligare den forne pretty boy-skådisens nya position som respekterad regissör. ”Gigli”, J-Lo och Bennifer känns lååångt borta…

VÄNSKAP PÅ BOK

Den tredje romanen från Mariette Glodeck, ”Den sista dagen i december”, följer ett kompisgäng under en intensiv månad. Milla ska gifta sig, Tove har blivit kär i en tjej, Frida har problem att hantera sin framgång som artist och Måns har råkat göra ett one night stand på smällen. Välskrivet och med mycket igenkänning.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

"Den sista dagen i december" av Mariette Glodeck.

"Den sista dagen i december" av Mariette Glodeck.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar