Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Teyonah Parris, Christina Hendricks, Jon Hamm, Elisabeth Moss, Jessica Pare och January Jones på säsongspremiären av "Mad Men".

Delar av gänget från "Mad Men på premiären av säsong 6.

Säsongspremiär för ”Mad Men”, skivsläpp för Håkan Hellström och boksläpp för Laila BaggeJenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

TV: REKLAMGÄNGET GÖR COMEBACK
Håller Don på att spåra ur? Är Peggy kvar? Vad händer med Betty och Joan? Alla dessa frågor kan i alla fall börja få ett svar på söndag klockan 22 då Kanal 9 börjar sända den sjätte säsongen av ”Mad Men”.

På bilden ovan (klicka på den för att sen den större): Teyonah Parris, Christina Hendricks, Jon Hamm, Elisabeth Moss, Jessica Pare och January Jones.

MUSIK: KUNGEN AV (SVENSK) POP
Om du just har kommit hem från en flera månader lång resa till en annan del av världen kan du möjligen ha missat att Håkan Hellström släpper en ny skiva på onsdag, ”Det kommer aldrig va över för mig”. Att någon annan skulle kunna ha missat det efter den Håkan-storm som har pågått i media de senaste veckorna känns inte logiskt.

FILM: NÄR RYKTET GÅR
Danske regissören Thomas Vinterberg har gjort sig känd med tunga filmer som ”Festen” och ”Submarino”. Hans nya film ”Jakten” är inte mindre tung, men riktigt sevärd. Mads Mikkelsen spelar den nyskilde och lätt stukade Lucas som blir anklagad för att ha förgripit sig på barnen på förskolan där han jobbar.

TV: HEJ VAD DET SVÄNGER!
En av landets säkraste liveakter är Timbuktu och hans ständiga följeslagare Damn!. På lördag sänder SVT2 en dokumentär om gänget, ”Timbuktu & Damn! – År tio”. Det kommer att dansas framför tv-apparaterna från norr till söder, det är ett som är säkert.

LIVE: HÄNDERNA I LUFTEN
Swedish House Mafia må ha ställt upp skivspelarna i vindsförrådet, men det betyder inte att de individuella medlemmarna har gjort det. På måndag släpps biljetterna till kalaset Where’s the party? som hålls vid Sjöhistoriska i Stockholm den 31 augusti – headline-akt är SHM:s Axwell.

BOK: INGEN BEHÖVER STÅ I VASSEN
Lagom tills bikinipaniken sätter in och man inser att ”oops, all den där mysmaten jag åt under vintern sitter visst kvar på rumpan”, då kliver Laila Bagge in som en räddande ängel och pekar med hela armen. På onsdag släpps Lailas bok ”Kom i form på 30 dagar – maten, motionen och motivationen”, en hjälpande hand för alla oss som inte har lust att stå i vassen och sura i sommar.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Boken "Kom i form på 30 dagar" av Laila Bagge.

Boken "Kom i form på 30 dagar" av Laila Bagge.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar