Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Ashley Benson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens och  Rachel Korine i "Spring breakers".

Ashley Benson, Selena Gomez, Vanessa Hudgens och Rachel Korine.

Rebelliska tonårstjejer, en man av stål och en riktig sommarhit. Det och mycket mer har Jenny Bergquist koll på. Här är godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

BIO: RÅNARNA BAR BIKINI
Är det något regissören Harmony Korine gillar så är det att göra filmer som blir snackisar. Och med ”Spring breakers” har han gjort det igen. James Franco spelar gangster, och före detta Disney-prinsessorna Selena Gomez och Vanessa Hudgens bryter rejält med sitt präktiga förflutna när de spelar tonårstjejer som rånar för att kunna åka på spring break.

BIO: EN RIKTIG SUPERKILLE
Är det en fågel? Är det ett flygplan? Nej, det är Superman som är tillbaks på bio, den här gången i form av välbyggde britten Henry Cavill. Han har fint sällskap av Amy Adams, Kevin Costner och Russell Crowe i ”Man of steel”, som går upp på bio på onsdag.

TV: KOM OCH HJÄLP MIG!
Mannen bakom succén ”Desperate housewives”, Marc Cherry, har knåpat ihop en ny tv-serie. ”Devious maids” utspelar sig i Beverly Hills, där det är lika självklart att ha hemhjälp som att det regnar på midsommar. På onsdag klockan 21 drar serien igång på Kanal 5.

MUSIK: BÄSTA SOMMARLÅTEN
Oj så många gånger den här easy breezy låten har spelats hemma hos mig de senaste veckorna. ”My way ” av Will Close feat. Joe Dukie är exakt så somrigt soulig, så bakåtlutat soldisig och så sanslöst snygg som man vill att en sommarlåt ska vara.

BOK: EN BOK FÖR SEMESTERN
När Lou börjar jobba som assistent åt förlamade Will krockar två helt olika personligheter med varandra. ”Livet efter dig” av Jojo Moyes är en fin blandning av allvar, romantik och vardag, och har blivit en jättesuccé för författaren hemma i England. Nu finns den på svensk pocket och tas med fördel med till hängmattan eller stranden.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

"Livet efter dig" av Jojo Moyes.

"Livet efter dig" av Jojo Moyes.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar