Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Jens Lapidus har skrivit Snabba Cash-trilogin.

Jens Lapidus har skrivit Snabba Cash-trilogin.

Tredje och sista delen av ”Snabba cash”, en blingad kärlekshistoria och danspopp i topp. Det och mycket mer har Jenny Bergquist koll på. Här är godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

BIO: STRESSIGT GANGSTERLIV
I höst, när jag börjar yra om den där ursnygga men urdyra Prada-kappan som jag vill köpa, påminn mig då att brott aldrig lönar sig och att det inte är värt alla designerkappor i världen att ge sig i kast med maffian eller andra ljusskygga personer. För är det något jag har lärt mig av de två första filmerna om JW, Jorge och de andra så är det att det är sjukt nervpåfrestande att vara kriminell. Så, Prada-kappan får vänta. ”Snabba cash: Livet deluxe” går däremot upp på bio idag.

BIO: EN BLINGAD KÄRLEKSHISTORIA
Den allt annat än nedtonade Las Vegas-pianisten Liberace levde ett liv fullt av pälskappor, feta ringar och glitter. Och så hade han en grej för unga, vackra män. Bioaktuella ”Mitt liv med Liberace” berättar om kärleksaffären mellan den kände artisten (spelad av Michael Douglas) och hans toy boy Scott Thorson (spelad av Matt Damon). En lätt bisarr men underhållande och sevärd story med så mycket bling-bling att det räcker hela vägen till jul.

MUSIK: DANSPOP I TOPP
Ellie Goulding har just nu en hit hemma i England med ”Burn”, som har varit etta på deras topplista i två veckor. Låten har precis börjat klättra på svenska listor, och med tanke på hur populär mixen av pop och dansmusik har varit de senaste åren lär det bli en hit i Sverige också.

LIVE: XX MARKERAR PLATSEN
Brittiska dysterpoparna The xx har nästan älskats sönder av både publik och kritiker, men de verkar ha klarat sig helskinnade och ikväll klockan 21.45 spelar de på Popaganda i Stockholm. Veckans stora ”inte missa”-skylt sätter vi ner här!

BOK: EN AV ÅRETS FAVORITER
En av de bästa böckerna jag har läst i år (och det är ganska många!) är Jess Walters hyllade roman ”Beautiful ruins”. Ingredienser som 60-talets Italien, en vacker skådespelerska, kärlek, svek och Hollywood gör det här till en underbar läsupplevelse. Tyvärr finns boken inte på svenska än, men engelskan är inte supersvår, så skaffa och läs på studs!

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Jess Walters har skrivit den hyllade romanen "Beautiful ruins".

Jess Walters har skrivit den hyllade romanen ”Beautiful ruins”.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar