Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Solange Knowles har släppt singeln "Lovers In The Parking Lot".

Solange Knowles har släppt singeln ”Lovers In The Parking Lot”.

Solange överglänser sin syster Beyoncé och Kings of Leon gör en cover av Robyn. Det och mycket mer har Jenny Bergquist koll på. Här är godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

VIDEO: SOLANGE HÅLLER STILEN
De är så begåvade i artistfamiljen Knowles! Beyoncés lillsyrra Solange kör dock ett lite annat musikaliskt spår än Queen B, säkert ett smart sätt att slippa alltför många jämförelser. (Solange överglänser dessutom syrran med flera mil när det gäller att klä sig…) Solanges nya singel ”Lovers In The Parking Lot” andas hit lång väg.

MUSIK: KUNGARNA TACKLAR ROBYN
Nu släpper arenarockarna Kings of Leon sin nya skiva ”Mechanical Bull”, som känns som ett återtåg till forna dagars goda form. Vackra ”Beautiful War” är redan en favorit, men jag tycker ändå att vi väljer att lyssna på bandets cover av Robyns ”Dancing On My Own” (som inte finns med på skivan). Riktigt bra!

TV: UT PÅ BRON IGEN
Deckarvänner, hör upp! På söndag drar den nya säsongen av svenskdanska ”Bron” igång på SVT. Den här gången brakar ett förarlöst lastfartyg in i bron, och Saga och Martin måste samarbeta igen.

BIO: KÄRLEKSSAGA I TRE DELAR
1995 träffades Jesse och Celine i ”Before sunrise”, 2004 träffade de på varandra igen i ”Before sunset” och idag är det premiär för den sista delen i trilogin, ”Before midnight”. Paret är nu gifta och har barn och vi får följa dem en snackig (och förfärligt grälsjuk) eftermiddag och kväll i Grekland. Det här är den svagaste, mörkaste och klyschigaste av de tre filmerna, men givetvis sevärd ändå, om inte annat för samspelet mellan Ethan Hawke och Julie Delpy.

BOK: BACKMAN IS BACK!
Skribenten och bloggaren Fredrik Backman fick till en riktig bok-hit med förra årets feelgoodroman ”En man som heter Ove”. Redan nu finns hans nya bok ”Min mormor hälsar och säger förlåt” – som har fått fina recensioner – ute i butik.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Fredrik Backman har skrivit boken "Min mormor hälsar och säger förlåt".

Fredrik Backman har skrivit boken ”Min mormor hälsar och säger förlåt”.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar