Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


"Hobbit - en oväntad resa" har biopremiär 12 december 2012.

"Hobbit - en oväntad resa" har biopremiär 12 december 2012.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

”HOBBIT – EN OVÄNTAD RESA”

Vänta er rena ”Twilight”-hysterin och långa köer när den första av de tre ”Hobbit”-filmerna har premiär på onsdag. Efter de tre suuuperframgångsrika ”Sagan om ringen”-filmerna är Tolkien-fantasterna lyckliga igen och julafton kom några veckor i förväg. Martin Freeman från engelska tv-serien ”The Office” spelar Bilbo, de här tre filmernas kortväxta huvudperson.

MANDO ÄR POPPIS

Hörni, ska ni få tag i några biljetter till Mando Diaos spelningar i början av nästa år så får ni lägga på ett kol. ”Slutsålt” står det redan på flera spelställen och nu läggs nya datum till. Mer info kan ni hitta på Livenation.se eller Ticnet.se. Men som sagt; skynda!

ALINA FLYTTAR PÅ SIG

Efter sommarhiten ”Flytta på dig och hyllade plattan ”Maraton” är Alina Devecerski nu ute i landet och spelar. Ikväll, fredag, är hon i Stockholm, och mer info om var Alina spelar framöver hittar ni på hennes hemsida.

SOUNDTRACK VINKAR ADJÖ

Den 22 december gör svenska den rockbjässen The Soundtrack Of Our Lives sin allra sista spelning. Men som plåster på såret släpper de nu i veckan en ny EP, ”Shine on”, som innehåller ett gäng nya låtar. Hej då kära TSOOL, jag kommer att sakna er!

GAGA I POCKET

Eftersom vädret bestämde sig för att baka in hela landet i snö är det säkert många som vill spendera helgen under en filt i soffan, gärna ihop med en lättsmält bok. Ett förslag är Maureen Callahans biografi om Lady Gaga och hur hon blev den megastjärna hon är idag. Finns i pocket nu.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Maureen Callahan har skrivit en biografi om Lady Gaga.

Maureen Callahan har skrivit en biografi om Lady Gaga.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar