Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Rihanna eller Britney Spears, vem tycker du är bäst?

Rihanna eller Britney Spears, vem tycker du är bäst?

Två av världens största artister står för de mest omtalade videorna just nu. Så vi spelar väl helt enkelt båda två och så får du själv avgöra vilken du gillar bäst, eller inte gillar alls.

VIDEO: SUPERSTAR VS SUPERSTAR

”Pour it up” av Rihanna

”Work bitch” av Britney Spears

MUSIK: SVENSK POPDROTTNING
Med sina senaste två skivor har Veronica Maggio klättrat ända upp till den svenska popeliten, och har väl idag bara konkurrens av han den där Håkan i kampen om tronen. Hennes nya album ”Handen i fickan fast jag bryr mig” lär inte ändra på den maktbalansen.

BIO: PÅ RYMMEN FRÅN LIVET
Alicia Vikander, vilken stjärna hon är! (Dessutom supertrevlig att intervjua.) I regissören Lisa Langseths nya film ”Hotell” spelar Alicia den unga kvinnan Erika, som drabbas av en depression efter en traumatisk förlossning. En terapigrupp med lite udda arbetsmetoder blir räddningen. Det här är en av de bästa svenska filmer jag har sett på länge, med bra manus, fantastiska skådisar och stor medmänsklig värme.

BIO: PLATTAN I MATTAN
”Rush” handlar om Formel 1-förarna Niki Lauda och James Hunt som tävlade mot varandra – på liv och död – på 70-talet. Men man behöver verkligen inte gilla snabba bilar för att bli underhållen av den här historien om två tvättäkta vinnarskallar. Perfekt fredagsfilm!

UTSTÄLLNING: DRÖMSKA MODEBILDER
Vi har varit rejält bortskämda med att få se modefoto på museum de senaste åren, och trenden verkar inte avta. Nu visar Fotografiska i Stockholm vackert sagolika bilder av Paolo Roversi, som med sin speciella stil har skaffat sig en stor fanskara bland moderedaktörer och designer världen runt. Utställningen pågår till och med 12 januari 2014.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Fotografi av Paolo Roversi.

Fotografi av Paolo Roversi.


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar