Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Malin Åkerman spelar huvudrollen i "Trophy Wife" på Kanal 5.

Malin Åkerman spelar huvudrollen i ”Trophy Wife” på Kanal 5.

Malin Åkermans nya TV-serie, Lukas Modyssons nya film och Justin Timberlakes biljettsläpp. Det och mycket mer har Jenny Bergquist koll på. Här är godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

TV: FAMILJEN ÄR VÄRST
En bra grej med hösten (den enda, nu när jag tänker efter…) är att det startar en massa nya TV-serier. Nu i veckan började Kanal 5 till exempel sända komedin ”Trophy Wife” med svenska Malin Åkerman i huvudrollen. Lagom lättsam underhållning när mörkret sänker sig.

MUSIK: KRAFTFULL FAVORIT
Den som har tröttnat på ljummen lagompop ska bekanta sig med den engelska sångerskan och gitarristen (och Karl Lagerfeld-favoriten!) Anna Calvi. I hennes musik finns inget ljummet, bara spänning och kraft, oavsett om det är en drivig låt som ”Eliza” eller mer nedtonade stunder. Nya skivan ”One Breath” växer för varje lyssning!

BIO: FORTSÄTT ATT VA’ REBELL
Regissören Lukas Moodysson är som bäst när han gör drama av den här sorten, om de som står lite vid sidan. Nya filmen ”Vi är bäst” handlar om tre punkiga toånårstjejer på 80-talet och lär bli en stor publiksuccé.

MUSIK: VACKER POP
Kanadensiska singersongwritern Basia Bulat har varit en kritikerälskling i flera år, men med sin nya skiva ”Tall Tall Shadow” kommer hon säkert att få ett bredare genombrott. Allt annat vore bara dumt, för med sin mjuka pop är Basia en artist som är lätt att tycka om. 24 oktober spelar hon i Stockholm, och dagen efter i Göteborg. Inte missa!

KONSERT: KÖP EN PLATS HOS JUSTIN
Den 10 maj kommer superstjärnan Justin Timberlake till Sverige för att spela på Tele 2 Arena i Stockholm. Den som vill gå på konserten bör dock hänga på låset på måndag morgon då biljetterna släpps. Blinka och du har missat din chans!

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar