Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Alicia Vikander och Mads Mikkelsen i "A Royal Affair".

Alicia Vikander och Mads Mikkelsen i "A Royal Affair".

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

KUNGLIGT PÅ DVD

Svenska skådisen Alicia Vikander följer i Noomi Rapaces fotspår och karvar sig en karriär i Hollywood. Ett stopp på vägen var den danska succéfilmen ”A Royal Affair” som nu finns på dvd. Har ni inte sett den, gör det!

SYSKONKÄRLEK

De tre systrarna i amerikanska Haim gör vindlätt och soldisig väskustrock som kommer att slå stort. Senaste singeln ”Don’t save me” sätter sig som en häftklammer i skallen, på ett bra sätt.

”THE MINDY PROJECT”

Spänning och action i all ära, men mys och charm ska inte ringaktas. Och vill ni ha det mysigt och charmigt och få fnissa en stund så finns det få bättre tv-serier just nu än den amerikanska komikern Mindy Kalings snärtiga ”The Mindy Project”. (Jag är dessutom lite kär i Chris Messinas rollfigur Dr Danny Castellano. Åh!)

DARIN SPELAR LIVE

Alla ni som har gillat Darins medverkan i ”Så mycket bättre” bör såklart gå och se honom spela live, vilket han gör i vår. Biljetterna till konserterna i Stockholm 17 april, Göteborg 18 april och Malmö 19 april går att köpa nu.

VINNARBOK

En av de bästa böckerna jag har läst i år är Jennifer Egans Pulitzerprisvinnare ”Huliganerna kommer på besök”, en roman med många trådar som är löst sammanknutna. Fantastiskt välskriven, rolig och rörande. Den har just kommit i pocket, så spring och köp!

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar