Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Matthias Schoenaerts och Marion Cotillard i "Rust and Bone".

Matthias Schoenaerts och Marion Cotillard i "Rust and Bone".

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

MAGISKA MARION

I kärleksdramat ”Rust and bone” spelar fransyskan Marion Cotillard en kvinna som tränar späckhuggare, tills hon en dag råkar ut för en olycka och hamnar i rullstol. Både filmen och skådisarna har fått så mycket lovord att de borde känna sig mättare än vad du kommer att göra efter all mat på julafton.

HIP-HOP MED STJÄRNGLANS

En av de mer inflytelserika hip-hop-artisterna, New York-rapparen Nas, är på ingång till Sverige. 14 mars spelar Nas på Berns i Stockholm, och biljetterna släpps idag, fredag. Den som är smart väntar inte med det köpet! För vem vill missa att höra den här hiten live?!

SAGOSERIE

Om du inte har något annat för dig på juldagens eftermiddag så tycker jag att du ska bänka dig vid tv:n med en laddning knäck och se de två första avsnitten av serien ”Once upon a time” som drar igång på Kanal 5. Huvudrollerna spelas av Snövit, Drömprinsen och Den elaka häxan. Ja, om du kollar kommer du att fatta.

TILL HAVS MED EN TIGER

En film om en ung kille och en tiger på drift på havet i en roddbåt. Det låter ju inte vidare festligt, men boken ”Berättelsen om Pi” blev en supersuccé och det finns ingen anledning att tro att den (redan hyllade) filmen inte ska gå samma väg. En storslagen och vacker film som blir perfekt att gå och se i mellandagarna.

ROCKY HAR SEX

Martin Kellermans tecknade alter ego, den struliga, bittra, gnälliga och alltid lika roliga ”hunden” Rocky, har med åren gått och blivit folkkär. Så folkkär att han kan göra lite vad han vill. Som ett samlingsalbum på temat sex. Känns som ett måste!

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

Martin Kellermans "Rocky om sex".

Martin Kellermans "Rocky om sex".


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar