Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Petra "September" Marklund på Västerås Cityfestival.

Petra "September" Marklund på Västerås Cityfestival.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

PETRA PÅ TURNÉ

Efter tv-serien ”Så mycket bättre” har Petra Marklund blivit folkkär. Om en månad tar hon med sig plattan ”Inferno” och åker på en rejäl turné som startar i Stockholm den 6 februari och går i mål i Luleå den 23 mars.
Biljetter och spelställen finns här.

"Lola versus" med Joel Kinnaman och Greta Gerwig.

"Lola versus" med Joel Kinnaman och Greta Gerwig.

ROM-KOM MED JOEL

Egentligen är väl den romantiska komedin död, men då och då sprattlar den till liv igen. Som i dvd-aktuella ”Lola versus”. Lola (charmiga Greta Gerwig) blir dumpad av sin pojkvän (Joel Kinnaman) strax före bröllopet, och sen blir livet fasligt rörigt. En lite annorlunda romantisk komedi, med en huvudperson som inte är ett helgon. Extra plus för bra biroller.

SNACKISFILMEN

Om du har missat en av årets mest omtalade och hyllade filmer, dokumentären ”Searching for Sugar Man” så finns den på dvd nu. Rörande, äkta, spännande och med fantastisk musik.

SOULPOP-POJKE!

Jag påstår inte att Bruno Mars blandning av soul, r’n’b och Michael Jackson-inspirerad pop är unik, men den är väldigt ofta melodisk och medryckande och funkar bra att dansa till medan man snyggar till sig inför en utekväll. Nya plattan heter ”Unorthodox jukebox” (och har en fin gorilla på omslaget!).

HEJ DÅ, JULMAGEN!

Efter årets stora ”jag äter allt som kommer i min väg”-helg är många av oss beredda att ta till drastiska metoder för att bli av med den knäck och julskinka som har lagt sig som en badring runt magen. Så när Timothy Ferriss utlovar en splirrans ny kropp med bara fyra timmars träning på en hel månad (och en ganska enformig kosthållning) är jag säkert inte den enda som blir nyfiken. ”4-timmarskroppen” finns på pocket nu.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

"4-timmarskroppen" av Timothy Ferriss.

"4-timmarskroppen" av Timothy Ferriss.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar