Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Mick O'Shea har skrivit biografin "En omöjlig kärlek" om Amy Winehouse.

Mick O'Shea har skrivit biografin "En omöjlig kärlek" om Amy Winehouse.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

BOK: EN SAKNAD RÖST

Sommaren 2011 dog Amy Winehouse i sitt hem i London, efter flera år av drog- och alkoholmissbruk, och världen blev en fantastisk sångerska fattigare. Nu finns Mick O’Sheas bok om henne i pocket.

BIO: MACHO PANG-PANG

”Gangster Squad” är en snygg, verklighetsbaserad gangsterrulle med Josh Brolin, Ryan Gosling och Emma Stone i bärande roller. Tyvärr blir det för mycket omodern machoattityd, skjutvapen och logikluckor för min smak – och jag brukar ändå gilla den här typen av filmer. Men ge för all del filmen en chans om ni tror att ni kan ha överseende med det. Den är som sagt snygg!

TV: COUNTRYDIVOR

I nya TV3-serien ”Nashville” blir det gott om countrypop, stora hår och snärtigt kattklösiga kommentarer när två stjärnor konkurrerar om allt från låtar till män. Hayden Panettiere spelar den unga contrydivan med sylvassa armbågar. Börjar 14 januari.

TV: DE BÄSTA TJEJERNA

Den 14 januari börjar C More sända andra säsongen av förra årets (med all rätt) mest tokhyllade tv-serie, Lena Dunhams smarta, roliga ”Girls”. Jag har sett de fyra första avsnitten i säsong två och kan lova att Hannah, Marnie och de andra är precis lika underbart röriga, mänskliga och värda att älska den här gången.

DVD: MÄN UTAN KLÄDER

Med tanke på alla nakna kvinnokroppar som paraderas på filmdukarna är det fint att få se lite avklädda män som omväxling. Dvd-aktuella ”Magic Mike” bygger på huvudrollsinnehavaren Channing Tatums egna erfarenheter som strippa. Vissa sexpacket, visa sexpacket!

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar