Annons

Annons

Veckans nöjeskoll på 3 minuter
Annons


Caroline Winberg och Jonas Hallberg leder "Top Model Sverige" 2013.

Caroline Winberg och Jonas Hallberg leder "Top Model Sverige" 2013.

Hon ser allt, hör allt och läser allt. Jenny Bergquist har här valt ut godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

TV: VEM ÄR EGENTLIGEN SNYGGAST?

Deltagarna är nya och Caroline Winberg tar över efter Izabella Scorupco när ”Top Model Sverige” återvänder till TV3 den 21 januari. Men Jonas Hallberg är kvar sen förra säsongen och det är även Los Angeles. Se så, sätt igång och posera!

Anne Hathaway  i "Les Misérables".

Anne Hathaway i "Les Misérables".

BIO: SÅNG, MEN INGEN DANS

Den senaste versionen av sorgliga och bombastiska ”Les Misérables” har Anne Hathaway och Hugh Jackman i två av huvudrollerna. Om du (till skillnad från mig) gillar när skådespelare sjunger sina repliker så är detta den givna måste-filmen för dig.

BIO: INGET MER SLAVANDE!

När Quentin Tarantino gör en ny film blir det alltid en snackis. I ”Django Unchained” går han loss på det inte helt okontroversiella ämnet slaveri, och tar hjälp av bland andra Leo DiCaprio, Jamie Foxx och Christophe Waltz.

MUSIK: MELANKOLISK POP

Brittiska popbandet Villagers gör musik som du som gillar Coldplay säkert kan falla för. Det är vackert, melodiöst och lite melankoliskt. Nya albumet ”Awayland” finns ute nu, och bandet spelar i Stockholm fredag 1 mars.

BOK: CHICK-LIT PÅ SVENSKA

Det var länge sen vi fick lite ny chick-lit från en svensk penna, men nu har AnnaMaria Jansson skrivit ”Välkommen ut på andra sidan”, en bok om tre tjejer i 30-årsåldern och deras vardag av glädje, lycka, katastrofer och kärlek.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist

"Välkommen ut på andra sidan" av AnnaMaria Jonsson.

"Välkommen ut på andra sidan" av AnnaMaria Jonsson.


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar