Annons

Annons

Veckans nöjeskoll: Säsongspremiär för ”Så mycket bättre”
Annons


Agnes Carlsson, Bo Sundström, Lill Lindfors, Ken Ring, Ebbot Lundberg, Ulf Dageby och Titiyo.

Årets deltagare i ”Så mycket bättre”. Klicka på bilden för att se den större!

På lördag är det säsongspremiär av ”Så mycket bättre” och dags för sju nya artister att tolka varandras låtar: Agnes Carlsson, Bo Sundström, Lill Lindfors, Ken Ring, Ebbot Lundberg, Ulf Dageby och Titiyo.

Jenny Bergquist listar godbitarna ur nöjesvärlden du ska bry dig om just nu.

TV: NU BLIR DET ÄNNU BÄTTRE
Nu ni, nu är det dags igen för bekännelser, tårar, sång och musik – ”Så mycket bättre” rullar igång på TV4 imorgon, lördag. Jag brukar inte titta så ofta men eftersom personliga favoriter som Ebbot Lundberg (före detta sångare i The Soundtrack of Our Lives), Titiyo och Lill Lindfors är med den här omgången så kommer jag sitta klistrad.

MUSIK: NÄSTA UNGA VÄRLDSSTJÄRNA
16-åriga Lorde från Nya Zeeland har varit höstens musiksnackis. Singeln ”Roylas” har gått åt som smör över hela världen och blixtsnabbt gjort henne till stjärna. I veckan kommer Lordes debutalbum, ”Pure Heroine”.

FILM: MY NAME IS GREY, CHRISTIAN GREY
Nu verkar det vara klart att Jamie Dornan tar över rollen som Christian Grey i ”50 Shades”-filmen. Ni som har missat Jamie i TV-serier som ”The Fall” och ”Once Upon A Time” kan ju kika på den här gamla reklamfilmen för Dior Homme och visualisera honom i filmens mer avklädda scener. Bara ett förslag…

DVD: KÄNDISFIXERADE TJUVAR
Den som (mot förmodan) missade Sofia Coppolas ”The Bling Ring” när den gick på bio får en ny chans nu när filmen släpps på dvd (på onsdag). Filmen är en ursnygg virvelvind av märkeskläder och frän kritik av vår kändisfixerade samtid.

MUSIK: SYLVASS SUPERSTAR
Nu är väntan på det nya albumet från M.I.A. snart över. Den egensinniga stjärnan släppte singeln ”Bring the Noize” för några månader sedan, och 5 november landar albumet ”Matangi” i butik. Förväntningarna är, milt uttryckt, skyhöga.

Fler tips hittar du på twitter.com/jennybergquist


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar