Annons

Annons

Victoria Beckham: ”Jag struntar i vad folk tycker om mig”
Annons


Victoria Beckham bryr sig inte om vad folk tycker om henne.

Stilikonen och designern Victoria Beckham, 36, struntar i vad folk tycker och tänker om henne.

Den före detta Spice Girls-stjärnan har inget emot att bli kritiserad eftersom hon inte längre känner behovet att imponera på någon.

– Jag saknar ambitionen att försöka få folk att tycka om mig, berättar hon för tyska Vogue.

Victoria Beckham på en lansering av sin nya klänningskollektion i Ryssland tidigare i år.

Victoria erkände också att hon fortfarande blir nervös när hon ska visa sina modekollektioner för egna märket Victoria Beckham Collection.

– Jag uppfyllde min dröm när jag startade mitt eget klädmärke. Det är nästan som ett barn för mig. Trots att det är min fjärde säsong så är jag alltid otroligt rädd innan och efter mina visningar, säger hon.

Victoria Beckham med fotbollsspelande maken David Beckham.

Victoria passade även på att ta död på ryktet om att han skulle vara dryg och otrevlig.

– Jag gillar verkligen att prata mycket och jag blir alltid glad när jag hittar någon som är intresserad av det jag har att säga. David är ganska tyst och reserverad och jag tror att han är ganska lättad över att jag får prata av mig under dagen, säger hon.

Läs även: Bakom solglasögonen på Victoria Beckham

Victoria på omslaget av tyska Vogue.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar