Annons

Annons

Victoria Silvstedt: ”Min senaste mobilräkning var på 6000 euro”
Annons


Victoria Silvstedt hard dyra mobilräkningar och ett mobilskal från Chanel.

Victoria Silvstedt hard dyra mobilräkningar och ett mobilskal från Chanel.

CHICs glamourösa bloggare Victoria Silvstedt talar franska, italienska och engelska, mixad med Bollnäs-dialekt. Medan den ena handen får sin regelbundna manikyr använder hon den andra till att kolla aktiekurser via Bloomberg-appen i sin mobil.  Förutom uppdragen som modell, skådespelerska och programledare så har även Victoria lanserat sin egen underklädeskollektion Very Victoria Silvstedt för Marie Meilie och en bikinikollektion som säljs bland annat på Lindex. Här berättar Victoria mer om livet som affärskvinna.

Ibland uppfattar jag dig som en split personality: du växlar från fokuserad affärskvinna till vimsig blondin. Finns det fler än en Victoria?
– Haha, det är ju inte med flit jag är så. Jag lägger inte så mycket tid på att tänka på vad folk tycker om mig. Jag är mig själv. Kanske kan det faktum att jag talar så många olika språk förvirra både mig och omgivningen. Det blir lite franska, italienska och engelska blandat med norrländska. Jag blir glad när folk ser andra sidor hos mig och inte bara ”klumpiga Victoria” men jag känner inget behov av att bli bekräftad på annat vis. De som känner mig vet vad jag går för.

Du är rätt ny i bloggvärlden, hur går det, tycker du?
– Åh, det är jättekul att få vara en del av team CHIC! Men jag är ju helt ny på det här, känns svårt att skriva på svenska, haha! Och det här är ju inte min huvudsakliga sysselsättning. Jag hoppas att läsarna har överseende med det. Det är också svårt för mig att hinna svara på alla gulliga kommentarer, jag reser mycket och har svårt att hinna med. Men I’m learning. Jag har precis börjat kolla in de andra CHIC-bloggarna nu för att få lite inspiration.

Du är en affärskvinna ut i fingertopparna och så är du en hejare på aktier. Berätta!
– Aktieintresset har vuxit de senaste åren. När jag vaknar på morgonen kollar jag marknaden via mobilen. Även om jag är på en fotografering så kan jag inte låta bli att titta. Apparna jag använder är Bloomberg, Forex, CNBC. Och så håller jag även på med min instagram parallellt… Plus att jag precis har börjat blogga för CHIC, vilket jag ofta gör med mobilen. Mina telefonräkningar varje månad är inte att leka med. Senaste räkningen var på 6 000 euro.

Aktier verkar vara din största hobby nu?
– Ja, absolut – jag pratar med mina traders flera gånger om dagen! De är väldigt roliga och alla är män. Nu har jag hållit på så pass länge att jag nästan har lika bra koll som dom. Det är en ömsesidig respekt. Jag får väldigt bra avkastning på allt jag gör idag och har en god inkomst, därför känns det kul att kunna investera en del i aktier. Vissa affärer faller så väl ut att jag kan strunta i att ta vissa jobb som innebär mycket resor och slit bara för att göra någon invigning någonstans, eftersom jag redan har tjänat mer än tillräckligt den månaden. Och så kan jag göra de jobb jag verkligen vill istället. Nu behöver jag inte flyga runt hela världen i jobbsammanhang längre.

Jobbar du något med välgörenhet?
– Absolut, jag stöder många olika organisationer sedan många år tillbaks. Amfar som stöder forskning för ett botemedel mot hiv/aids exempelvis, varje år har de en gala i Cannes. Och så är jag aktivt engagerad i Children Innocence där jag var värdinna för ett event i Monaco innan jul. I maj var jag med och gästade Amber Fashion i Monaco som även arbetar för barns rättigheter och jag var även med på en Röda Korset-gala i Monaco för några år sedan.

Nedan ser vi några bilder från välgörenhetsgalan Amber Fashion, där även bilden ovan är tagen.

Läs även: Victoria Silvstedt är nominerad till Årets Chicaste Celebritet

mon-cheri-victoria-silvstedt-1

mon-cheri-victoria-silvstedt-cavalli

mon-cheri-marcia-cross-victoria-silvstedt

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All over Press


Annons


TAGGAR
1 kommentar | Translate


AnnonsLaddar