Annons

Annons

Victoria Silvstedt ny bloggare på chic.se: ”Jag kommer att skriva på svengelska”
Annons


Victoria Silvstedt börjar blogga på chic.se! Foto: Lindex

Victoria Silvstedt börjar blogga på chic.se! Foto: Lindex

Internationellt kända fotomodellen, skådespelerskan och glamasonen Victoria Silvstedt är chic.se:s senaste stjärnrekrytering! Vi tar pulsen på både Victoria själv och CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg som lyckats värva den 1.79 långa blondinen från Bollnäs.

>> Klicka här för att komma till Victorias blogg! <<

Välkommen till chic.se, Victoria! 
– Tack! Det ska bli så kul att få dela med mig av mitt liv, min stil och lysa upp vardagen med lite glamour. Jag hoppas att mina fans är lika excited som jag är över den här bloggen!

Du är en flitig twit-girl och finns även på Instagram. Men har du någonsin bloggat tidigare?
– Nej,  jag har aldrig skrivit någon blogg tidigare, så var lite tålmodiga tills jag får till det riktigt bra… Det ska bli jättespännande att pröva detta.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? Och vad tänker du INTE skriva om? 
– Jag kommer framför allt att blogga om fashiontips, resor och skönhetsråd. Från fashion week i New York till fotograferingar i Miami, till underklädeslansering i Europa, till min senaste shopping… Och lite mer om min personliga smak. Mitt privatliv väljer jag att hålla privat och ni kommer inte att få se min pojkvän i bloggen.

Hur kommer sig att du väljer att börja blogga på chic.se? 
– Jag har läst CHIC sedan många år tillbaks. Det är en modetidning som är trendig, glamourös och fun to read för alla åldrar. Så när Charlotta frågade om jag ville börja blogga samtidigt som nya, spännande fashion-CHIC skulle relanseras så var det självklart ett stort YES!

Följer du några bloggar själv?
– Nej, jag har aldrig tagit mig tid att följa bloggar tidigare. Men kommer att göra det nu eftersom jag är nyfiken på hur det funkar… Jag har Instagram och Twitter on my phone så det är lätt att följa.

Kommer du att skriva på svenska eller engelska? 
– Jag kommer att skriva på svengelska. Eftersom jag inte har en svensk telefon utan en Blackberry utan å, ä och ö så blir det lite blandat… Sorry! Hoppas att det går att läsa ändå.

Charlotta, hur fick du Victoria att bli en del i CHIC-teamet?
– Jag ställde frågan till henne då vi sågs senast hon var i Stockholm för att promota sin underklädeskollektion som säljs på Lindex. Hon tackade ja nästan direkt. Jag erbjöd henne att blogga för chic.se redan för fyra år sedan men då fick vi inte till något utan det rann ut i sanden. Det är väldigt roligt att Victoria börjar blogga åt oss, ett fint förtroende – särskilt eftersom hon inte bloggat förut utan nu väljer att göra sin bloggdebut hos chic.se. Jag tror och hoppas att hon känner att hon hamnar på en trygg och seriös plattform vars huvudinriktning är mode och skönhet och inte kändisskvaller eller nattklubbsliv.

Hur är Victoria som person? Du har ju träffat henne flera gånger. Många är nyfikna på henne…
– Vi har jobbat ihop vid enstaka tillfällen de senaste tio åren, i olika sammanhang. Både då jag gjorde TV men ofta i tidningssammanhang, som intervjuer, omslagsfotograferingar och liknande. Jag uppfattar Victoria som charmig, rolig, generös, omtänksam och ytterst professionell. Hon må framstå som lite vimsig men har innerst inne full koll på läget och ett imponerande fokus. Hon är sjukt lång och precis så glamourös man kan föreställa sig, även då hon sitter i jeans och T-shirt. Victoria har alltid en fascinerande hållning, ett perfekt stylat hår och en imponerande fysik. Folk kör bokstavligen av vägen när man går med henne på gatan.

Är du stolt över rekryteringen? 
– Självklart är jag stolt. Men jag är å andra sidan stolt över alla våra bloggare. Jennifer Åkerman är också en kanonrekrytering. Alla i vårt bloggteam tillför något särskilt och kompletterar varandra väl. Victoria kommer säkerligen att tillföra glamour och jetset-eskapism – den saken är ju säker!

>> Klicka här för att komma till Victorias blogg! <<

Charlotta Flinkenberg och Victoria Silvstedt på Nobis Hotell i Stockholm.

Charlotta Flinkenberg och Victoria Silvstedt på Nobis Hotell i Stockholm.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Lindex


Annons


TAGGAR
7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar