Annons

Annons

Victoria Silvstedt om träning, hälsa och skönhetsingrepp
Annons


Very Victoria Silvstedt by Marie Meili Swimwear finns att köpa på Lindex.

Very Victoria Silvstedt by Marie Meili Swimwear finns att köpa på Lindex.

Att Victoria Silvstedt fyller 40 i höst är svårt att tro. Hon är i fantastisk form, men är också noga med var hon äter och hur mycket hon rör på sig. Här berättar hon mer om vad hon äter, hur hon tränar och vad hon har för skönhetsrutiner – inklusive ett par misslyckade skönhetsingrepp.

Vad har du för inställning till din kropp idag, 39 år gammal?
– Jag är i mitt livs form. Men jag gillar det goda i livet. Varje dag äter jag en jättestor frukost, sedan pasta till lunch, men jag håller mig borta från kolhydrater på kvällen. Och så dricker jag ett glas rött vin nästan varje kväll. Och jag måste ha min dagliga dos choklad!

Men du tränar mycket?
– Ja, jag mår bäst av att vara aktiv. Det är alltifrån pilates, gym, yoga, till promenader eller skidåkning. Sedan är det så att jag befinner mig i varma klimat större delen av året och går klädd i bikini, då kan man inte äta för mycket för magen blir så svullen. Jag tror det är lättare att hålla vikten om man måste vara klädd i bikini ofta. Om jag skulle bo i Sverige på vintrarna så skulle jag äta hela tiden och säkert lägga på mig massor. När jag är hemma fikar och myser vi hela tiden! Det är bullar och yum yum, du vet…

Se fler bilder när Victoria tränar yoga här >>

Victoria Silvstedt tränar yoga på Miami Beach.

Victoria Silvstedt tränar yoga på Miami Beach.

Hur mycket tid lägger du ner på ditt utseende? Hur ser en vanlig vecka ut?
– Jag gör manikyr och pedikyr varannan vecka, håret fixar jag två gånger per månad. Massage en gång per vecka. Ansiktsbehandlingar (se bilden nedan) blir mer sällan, jag är inte så förtjust i det. Botox och fillers gör jag en gång per år. Men jag är väldigt rädd för botox, usch… Det kan gå helt snett. En gång blev det fel och mitt ena ögonbryn hängde jättekonstigt. Jag vill hellre ta mindre av sådana saker och kunna röra ansiktet ordentligt utan att vara förlamad.

Har du gjort någon annan skönhetsbehandling som gick åt skogen?
– Jag testade microdermabrasion vid ett tillfälle och det gör jag aldrig om! Jag såg inte klok ut, huden ramlade av, jag såg brännskadad ut och det tog flera veckor innan jag blev helt återställd. När det gäller skönhetsbehandlingar pysslar jag gärna hemma med algmasker och mer lätta skrubber, den enkla varianten där jag själv har kontroll.

VIctoria Silvstedt gör en avancerad ansiktsbehandling hos L.Raphael  i Geneve.

VIctoria Silvstedt gör en avancerad ansiktsbehandling hos L.Raphael i Geneve.

På din instagram frågade du dina followers om de tyckte att du skulle ta ur dina extensions och skaffa page. Om jag inte minns fel tyckte majoriteten att detta var en lysande idé?
– Jo, det stämmer. Jag har äntligen tagit bort mina Great Lengths-extensions, sådana man limmar fast. Jag höll på att bli flintskallig av dem, de tar mycket stryk på håret. Idag har jag enklare clip in-extensions som tar av varje kväll – superpraktiskt! Jag kan absolut tänka mig att klippa page och slippa hålla på med löshår, men mitt eget hår måste återhämta sig först, nu är det stripigt i små tofsar efter flera års användning av permanenta extensions.

Du fyller 40 i år men verkar inte ha drabbats av åldersnoja?
– Jag känner ingen hets längre så till vida att jag måste tävla med någon om att få vissa uppdrag eller roller. Jag är helt nöjd med det jag redan har hunnit åstadkomma karriärmässigt och jag är tillfreds med den jag är. Det är inte så att jag försöker vara 20 och tävla med de unga heta tjejerna, inte alls. Skulle jag inte få några fler uppdrag – so what? Jag kan gå i pension imorgon, inga problem. Att jag månar om mitt utseende är inget krav från branschen eller någon annan, jag har alltid gillat att hålla mig fräsch.

Du är väldigt hälsosam och har aldrig rört droger, inte ens rökt en cigarett. Men någon gång måste du väl festa till också?
– Ja, det är klart. Jag dricker gärna champagne och tar ett glas vin. Och så älskar jag Tequila shots, märket Patrón är min favorit. Jag blir bjuden på många roliga fester. Leo Di Caprio hade hyrt en villa i Hollywood-style förra året i Cannes, på Amfar-festivalen och bjudit in en massa kändisar och Victoria’s Secrets-modeller. Wow, vilket party! Folk festade till sju på morgonen. Leo har alltid bra fester, det är fullt ös.

>> Till Victorias blogg <<

Läs även: Victoria Silvstedt lanserar badkläder: ”Stranden är min catwalk”

Very Victoria Silvstedt by Marie Meili Swimwear finns att köpa på Lindex.

Very Victoria Silvstedt by Marie Meili Swimwear finns att köpa på Lindex.

Av: Charlotta Flinkenberg


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar