Annons

Annons

Victoria Silvstedt: ”Richie Sambora köpte alla rosor i Bollnäs”
Annons


Victoria Silvstedt och Richie Sambora, som han såg ut 1992.

Victoria Silvstedt och Richie Sambora, som han såg ut 1992.

Nyblivna 40-åringen Victoria Silvstedt har idag en fast relation sedan många år, men när hon var yngre dejtade hon ingen mindre än Bon Jovis gitarrist Richie Sambora, nu 55. Kanske var det låten ”Bed of Roses” han hade i åtanke när han skickade henne 50 röda rosor.

Berätta om det!
– Ja, det var många år sen! Jag träffade bandet i Stockholm efter deras konsert. När jag var ung var jag riktig hårdrockare och lyssnade på Metallica och Guns N’ Roses och gick på deras konserter. En killkompis till mig organiserade Bon Jovis konserter och bjöd in mig och min kompis Linda backstage och till efterfesten på Grand Hotel. På efterfesten käkade vi och umgicks allihop. Men inget hände mellan mig och Richie, det var väldigt innocent – jag var ju så ung, bara 18 år. Dagen efter skickade Richie hur mycket röda rosor som helst hem till mitt föräldrahem i Bollnäs. Jag hade aldrig sett så många blommor! Och det hade nog inte de i Bollnäs heller, jag undrar hur många florister han fick ringa för att få ihop 50 stycken rosor – den lokala blomsterhandlaren hade aldrig varit med om en så stor beställning tidigare.

Vad romantiskt! Richie måste ha blivit väldigt förtjust i dig?
– Ja, han är en riktig romantiker! Det var inte bara blommorna, utan han skrev romantiska dikter och så öppnade han upp sig helt när det gällde hans förhållande med Cher, som han tänkte separera ifrån och jag tänkte bara: ”Herregud!”

Men du var uppenbarligen inte lika intresserad av honom. Varför inte det?
– Jag var ju lite intresserad men alldeles för blyg. Man får inte glömma bort att jag bara var 18 år och inte torr bakom öronen än. Richie bjöd ner mig och min väninna till Amsterdam, business class, KLM. Han hade även ordnat med boende på lyxhotell åt oss, vi fick varsin svit. Och så gick vi på konserten igen förstås. Vi skulle bara ha stannat några dagar men blev kvar en vecka och flög vidare med Bon Jovi på deras turné till Frankfurt och Düsseldorf. It was fun. Good memories!

Läs även: Victoria Silvstedt om träning, hälsa och skönhetsingrepp

Richie Sambora på Movieguide Awards 2014.

Richie Sambora på Movieguide Awards 2014.

Av: Charlotta Flinkenberg Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar