Annons

Annons

Victoria Silvstedt: ”Sverige är riktig semester för mig”
Annons


Victorias smultronställe i Sverige heter Orbaden.

Vårt svenska stjärnskott Victoria Silvstedt tog sig tid i sitt hektiska schema för en pratstund med CHIC om sitt sommarliv.

>> Klicka här för att komma till Victorias blogg! <<

Har du någon semester i sommar?
– Jag tänker ta tio dagar semester i Sverige och bara ta det lugnt, sedan ska jag till Italien, tillbaka till New York och jag ska självklart till Saint-Tropez i juli. Men jag tycker det är skönast att vara hemma i Sverige, det är riktig semester för mig.

Vilket är ditt smultronställe i Sverige?
– Jag växte upp i Bollnäs och det finns ett ställe lite utanför som heter Orbaden. Det är en jättefin resort precis vid en sjö, det är faktiskt ett otroligt fint ställe. Man kan bada och simma och det är ett riktigt guldkorn i Hälsingland som jag verkligen rekommenderar. Jag brukar rida på hästar vid sandstranden, och det är älven Ljusnan som rinner där, det är jättevackert.

Victoria med knytbikini på stranden i Saint-Tropez.

Vad satsar du på för bikini i sommar?
– Jag köper nya bikinis hela tiden! Jag älskar sådana som man knyter i sidan för de är mycket mer smickrande än andra tycker jag. Om man är lite slapp på sidorna och det är man ju alltid, speciellt efter att man har ätit, så är det bra med en bikini som går att justera. Jag tycker inte att en bikini ska vara för tajt. Ibland köper jag dem direkt på stranden men jag har allt från Dior till H&M.

Har du något tips på hur man blir snygg inför en dag på stranden?
– Jag brukar alltid ta lite glittrande bronzer på mina ben om jag vill vara lite extra fin. Det finns en på Sephora som är en olja med glitter i och när jag är i USA brukar jag köpa Victoria’s Secrets kroppsspray med glitter, den kan man spraya både i håret och på kroppen, den är jättesuverän. Jag brukar ta i.d BareMinerals solpuder och borsta på ansiktet så jag inte ser helt blek ut plus att jag använder spf 15 eller 20.

Läs en längre intervju med Victoria i CHIC nummer 15, i butik 15 juli till 28 juli.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
Kommentera | Translate


AnnonsLaddar