Annons

Annons

Victoria’s secret-modellernas bästa knep inför beach 2016





Nu är sommaren här och strandsäsongen är ett faktum. Victoria's secret-modellerna delar med sig av sina bästa tips inför beach 2016.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Har du panik inför beach 2016? Börja med att skippa det – strandångest är bara onödigt. Njut av solen, värmen och av en härlig dag på stranden istället för att hänga upp dig på kroppskomplex och nojor.

Annons

Victoria’s secret-änglarna må vara lika redo för beachen året om, men fem av modellerna har delat med sig av sina knep inför strandsäsongen, och det handlar om allt från snygga baddräkter till hur du maxar löpningen.

Gilla CHIC på Facebook

Läs även:
Modellens bikinibild visar sanningen bakom Instagram
Så undersöker du din hud efter hudcancer
Alessandra Ambrosio: ”Min kropp blev snyggare efter graviditeten”

1. Adriana Lima
adriana lima bikini
”Även om du hatar löpning så måste jag vara ärlig och säga att det är det som är grejen. Jag märker verkligen att min kropp förändras efter bara 30 minuter om dagen. Om du inte gillar det, försök hitta något som motiverar dig – snygga träningskläder, en bra spellista eller en grym träningskompis.”

2. Jasmine Tookes
jasmine tookes bikini
”Innan jag går till stranden är jag noggrann med solskyddsfaktor och att ha en snygg glow. Jag gillar att använda Nars Monoï Body Glow. Den ger den där perfekta solkyssta hyn. Jag sprayar ansiktet med rosenvatten – det har jag i strandväskan för att fräscha upp mig under hela dagen.”

3. Alessandra Ambrosio
alessandra ambrosio bikini
”Jag ser alltid till att ha en snygg baddräkt innan jag går till stranden. Om jag ska slappa och ligga i solen brukar jag ha något mindre täckande men om jag ska spela volleyboll eller andra strandsporter är det bättre med mer stöd.”

4. Josephine Skriver
josephine skriver bikini
”En av de bästa tipsen jag har är att hålla huden återfuktad inifrån och ut under strandsäsongen. Så jag dricker flera liter vatten och smörjer in mig med grymma lotions och oljor. Kokosprodukter håller huden mjuk.”

5. Martha Hunt
martha hunt bikini 2016
”Jag klämmer alltid in ett träningspass kvällen innan eller samma morgon som stranddagen – även om du inte ser så mycket fysisk skillnad gör det att du känner dig mer självsäker. Jag gillar en mix av cardio, rumpträning och magövningar, så känner du dig helsnygg.”

Läs även:
Kim Kardashians dietist avslöjar hennes strikta matschema
Svenska Agnes – för ”tjock” för modellagenturerna
Så ser det kvinnliga kroppsidealet ut i 17 olika länder

Foto: IBL

Annons
Annons

Annons

Laddar