Annons

Annons

Allt du behöver veta om Victoria’s Secret Fashion Show 2016

Den 30 november är det dags för Victoria's Secret Fashion Show 2016 – den årliga modevisningen för underklädesmärket. Läs allt om när visningen sänds på tv i Sverige och vilka modeller som går 2016!

Victoria’s Secret Fashion Show, den årliga underklädesvisningen som är den största i sitt slag, är en av världens största och mest påkostade modehändelser. Visningen hölls för första gången i liten skala den 1 augusti 1996 på Plaza Hotel i New York och har vuxit till att vara en mångmiljonindustri med flera av de kändaste namnen på catwalken.

Annons

Victoria’s Secret Fashion Show 2016 äger rum den 30 november och nytt för i år är att modellerna flygs över Atlanten till Paris – där visningen aldrig tidigare har ägt rum.

Läs mer om Victoria’s Secret

victoria's secret fashion show 2016 bilder

Gigi Hadid på Victoria’s Secret Fashion Show 2015.

I Sverige sänds Victoria’s Secret Fashion Show på tv runt nyår och det brukar vara Tv3 som äger rättigheterna. I USA visas den färgsprakande festen redan den 5 december, vilket också brukar innebära att delar av visningen går att se online då.

Relaterat: Se Victoria’s Secret-änglarna – från då till nu

I år står Lady Gaga, Bruno Mars och The Weeknd för musiken på visningen. Bland modellerna finns två svenskar – Elsa Hosk och Kelly Gale – sida vid sida med andra giganter som Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Izabel Goulart, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Stella Maxwell, Joan Smalls och Jasmine Tookes. Karlie Kloss och Candice Swanepoel är två supermodeller som missar visningen i år – Karlie på grund av ett annat kontrakt som konkurrerar med Victoria’s Secret och Candice för att hon nyligen fick barn och är föräldraledig.

Bella Hadid, lillasyster till Gigi Hadid, kommer att gå visningen för första gången 2016.

Kolla in bildspelet här nedanför för nostalgi från tidigare visningar!

46
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs även:
Victoria’s Secret-modellerna avslöjar bästa skönhetsknepen du har lärt dig på jobbet
Se alla modeller som är klara för Victoria’s Secret Fashion Show 2016
Så mycket retuscheras Victoria’s Secret-modellerna

Foto: IBL

Annons
Annons

AnnonsLaddar