Annons

Annons

VIDEO: Bullocks första framträdande efter otrohetsskandalen
Annons


Sandra Bullock gjorde succé på MTV Movie Awards i helgen.

Tre månader har gått sedan Sandra Bullocks make Jesse James otrohetsaffärer avslöjades och sedan dess har ”The Blind side”-stjärnan hållit sig undan rampljuset. Tills nu.

I lördags överraskade nämligen den 45-åriga skådespelerskan alla genom att göra sitt första offentliga framträdande sedan otrohetsskandalen. Bullock tog emot statyetten ”Troops choice”, framröstad av militärer, som ”Entertainer of the Year” på en TV-gala.

– Låt oss vara ärliga här. Klarar vi av att vara ärliga? Vann jag det här för att jag har varit årets underhållare eller tack vare den spektakulära vägbomb som blev mitt liv? sa Sandra Bullock efter att ha tagit emot priset på galan.

Stjärnan skämtade vidare:

– Nej, det är okej. Och jag skulle göra om det igen om det handlar om att underhålla våra trupper, och våra fantastiska trupper förtjänar bättre än en skådespelerska i tajt klänning som pratar om sig själv.

På söndagen gjorde hon ännu ett TV-framträdande då hon fick ta emot priset ”Generation Award” på MTV Movie Awards. Även där gjorde hon succé då hon kysste skådespelerskan Scarlett Johansson på scen.

Se ett klipp från Sandras tacktal nedan!

Läs även: Sandra Bullock i otrohetsskandal

Scarlett Johansson och Sandra Bullock på MTV Movie Awards. Scarlett och Sandra kysste varandra på MTV Movie Awards i helgen.

Av: Malin Ny Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar