Annons

Annons

VIDEO: CHIC på plats med ”Twilight”-stjärnorna
Annons


"Twilight"-stjärnorna var snygga på Grand Hôtel.

När ”Twilight”-stjärnorna Kristen Stewart, 20, och Taylor Lautner, 18, besökte Sverige den 21 juni för att marknadsföra den tredje filmen ”The Twilight Saga–Eclipse”, var CHIC på plats.

Medan vi ser ”Eclipse” på bio börjar stjärnorna förbereda sig för inspelningen av den sista boken ”Breaking Dawn” som ska splittas i två filmer. Inspelningen börjar i oktober och Bella ska genomgå stora förändringar och bli fru, mamma och vampyr.

– Jag är exalterad att hon är en kvinna nu och att Bella och Edward kommer ha ett jämlikt förhållande. Det kommer att bli väldigt konstigt för mig att spela mamma men jag ser fram emot det, sa Kristen till CHIC.

Jacob kommer att bli kär i Bellas dotter som i början bara är en liten bebis.

– Det kommer bli väldigt intressant. Jag har aldrig dejtat en bebis förut. Det är så det står i boken och alla vet att vi inte ändrar på det så det kommer bli en utmaning men det ska bli kul, sa Taylor till CHIC.
– Jag tror att han ser henne som en kvinna, viskade Kristen.
– Ja, men hon är fortfarande en bebis, skrattade Taylor.

Taylor och Kristen träffar fansen på Hovet.

När Robert Pattinson kom på tal passade Kristen fort över bollen till Taylor.

– Jag saknar verkligen Rob, det känns som att något saknas inom mig, skojade han. Nej men han är väldigt rolig, det är kul att resa med honom men vi träffar honom snart.

– Det känns konstigt att marknadsföra filmen utan honom, det känns som att han borde vara här. Vi gråter varje kväll, jag kan inte prata om det just nu, skämtade Kristen.

Kristen skyddar öronen från fansens skrik.

CHIC var även på plats på Hovet tillsammans med 9 000 hysteriskt skrikande fans. När Kristen och Taylor äntrade scenen kändes det som att taket skulle lyfta och några fans svimmade och fick bäras ut av vakterna.

– Det här är normalt, de brukar skrika så här, sa Kristen.

I mars är inspelningen av den sista filmen över och Kristen och Taylor kommer behöva ta farväl av sina karaktärer Bella och Jacob.

– Jag kommer förmodligen att gråta, det får jag erkänna, sa Taylor.

Se CHICs frågor från presskonferensen här:

Av: Emilie Cederquist Foto: Stella Pictures, All Over Press


Annons


TAGGAR
3 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar